Written by

Moćan i lagan – Huawei MateBook D14 laptop

m:arket, preporučujemo| Views: 1120

Za nove školske pobjede, MateBook D14 potražite u m:tel ponudi

Elegantan, moderan i besprijekorne kvalitete, Huawei MateBook D14 je odlična kombinacija lakog i moćnog laptopa.

Prelijep na svaki način, MateBook D14 uz odlične specifikacije i brz procesor može podnijeti svaki zadatak koji mu postavite, bez zagrijavanja, brzo i tiho.

Sa težinom manjom od 1,5 kilograma i matiranim ekranom ovaj laptop je predviđen za korišćenje i na otvorenom i u stalnom pokretu. MateBook D14 je moguće rasklopiti za svih 180 stepeni, što omogućava različite scenarije upotrebe.

MateBook D14 je opremljen izuzetnom baterijom koja će vam omogućiti dugotrajan rad uz samo jedno punjenje. Takođe, 65 W USB-C punjač napuniće bateriju laptopa do 46 % kapaciteta za samo pola sata a može poslužiti i kao super brzi punjač Huawei mobilnih telefona.

Sa jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i MateBook D14 se transformišu u jedan super uređaj čak i bez internet konekcije. Ekran telefona se pojavljuje na vašem laptopu, što će vam omogućiti laku razmjenu datoteka.

Huawei-oprema_mtel

Osjetite snagu ovog laptopa, pronađite ga u m:tel ponudi, u savršenom paketu računarske opreme za povratak u školu koju čine MateBook D14, ruksak, računarski miš i Kaspersky anti-virus.

U ovom paketu na poklon ćete dobiti Huawei Y6 P mobilni telefon.

Spremite se za nove školske pobjede!

Više informacija i ostalu ponudu paketa računarske opreme potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.