Written by

m:tel IPTV donosi nove ekskluzivne naslove

m:tel IPTV| Views: 778

Nedjelja, 2.9. u 14.55 časova na kanalu HBO, idealno vrijeme da uz nedjeljni ručak pogledate film “Pravila ne važe”.

Holivud, 1958. godine. Marla Mabri (Lili Kolins), ljepotica iz malog grada, tekstopisac i pobožna baptistkinja, potpisuje ugovor sa čuvenim Hauardom Hjuzom (Voren Biti) i dolazi u Los Anđeles. Na aerodromu upoznaje svog vozača Frenka Forbsa (Erenrajk), koji je vjeren svojom srednjoškolskom ljubavlju i veoma je religiozan metodista. Momentalna uzajamna privlačnost ne samo da stavlja njihova religiozna ubjeđenja na iskušenje, već i prkosi Hjuzovom pravilu broj jedan: nijedan zaposleni ne smije da bude u bilo kakvom odnosu sa glumicom. Hjuzovo ponašanje utiče na Marlu i Frenka na veoma različite i neočekivane načine, i dok sve dublje tonu u taj bizarni svijet vrijednosti čije se cijene mijenjaju, kao i njihovi životi.

 

Ekskluzivno na kanalu HBO2, film “Ajnštajn i Edington” možete pogledati 4. septembra u prijepodnevnom terminu od 11.05 časova.

U filmu igraju Dejvid Tenant i Endi Serkis. U proljeće 1914. godine, dok je Evropa na ivici rata, niko nije čuo za neshvaćenog njemačkog fizičara po imenu Albert Ajnštajn. Britanski astronom Artur Edington shvata da bi Ajnštajnove teorije mogle da otključaju čitav novi svijet poimanja vremena i prostora. Uprkos opasnosti da ih proglase izdajicama, ova dvojica naučnika započinju jedinstvenu korespondenciju. Pomračenje sunca u Africi pruža priliku da se Ajnštajnove teorije dokažu čitavom svijetu. Edington, sasvim neočekivano, kreće na putovanje koje će zauvijek promijenit način na koji ljudi doživljavaju univerzum.

Od 5. septembra, svake srijede u 22.00 časova na FOX TV možete uživati u novoj seriji “VERA”.

Inspirisana stvarnim događajima, “Vera” zalazi duboko u teškoće i pobjede jedne od najbogatijih i najtragičnijih američkih porodica, Getijevih. Priča predstavlja mješavinu istorijata porodice, dinastijske sage i analiza razorne moći novca. Vera istražuje odnose u porodici koja je ista, kako u bogatim tako u siromašnim porodicama. Priča se proteže kroz nekoliko sezona, tokom kojih prolazi dobar dio 20. vijeka. Sve počinje 1973. kada je Džona Pola Getija Trećeg kidnapovala italijanska mafija u Rimu. Njegovi otmičari izdejstvovali su višemilionski otkup. Koja bogata porodica ne bi platila za spas voljenog člana? Polov djed, Džon Pol Geti Stariji (kojeg glumi Donald Saderland), zatvoren je u vili porodice Tjudor u Engleskoj, okružen haremom ljubavnica i svojim ljubimcem, lavom. Polov otac, Džon Pol Geti Mlađi, odbija da se javi na telefon jer je prezauzet frkom u Londonu. Jedino je Polova majka Gejl Geti (koju tumači Hilari Svonk) spremna da pregovara sa otmičarima. Nažalost, ona nema novca za otkup. Serija “Vera” prati rasplet događaja i muke unuka od otmičara, kojima nije jasno zašto niko ne želi da spase njihovog taoca.

Ekskluzivno na kanalu CINEMAX, 5.9. 2018. godine možete pogledati dramsku priču “Dajana i ja”, u udarnom terminu u 20.00 časova.

U nedjelji nakon tragične smrti princeze Dajane, 31. avgusta, 1997. godine, četiri odvojene priče odmotavaju svoje klupko, prikazujući kako je njena smrt na različite načine uticala na četiri obična života. Džek je stidljivi 19-godišnji jedinac svoje voljene majke, koja umire iste noći kad i princeza Dajana. Otuđen od oca, traži pomoć od mladog komšije Rasela. Jasmin je nesrećno udata za Hasana, neuspješnog biznismena koji ne može da prizna svoj neuspjeh. Pošto je duboko potresena Dajaninom smrću, Jasmin gubi strpljenje kad dođu da joj zaplijene TV tokom prenosa. Majkl je mladi reporter koji je sa ženom Sofi bio na medenom mjesecu u Parizu kad su se pročule vesti o Dajaninoj smrti. Kao tečni govornik francuskog jezika, Majkl se udružuje sa harizmatičnom Lorom, čuvenom reporterkom koja izvještava o tom događaju. Meri je cvećarka iz Glazgova. Živi s majkom koja ima Alchajmerovu bolest, i jedva krpi kraj s krajem. Meri kuje plan da ode u London i proda cvijeće prije sahrane u subotu…

 

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!