Written by

m:tel IPTV i dalje ima najbolje filmove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 920

TV HBO prikazuje zadivljujuću priču, film “Alfa”, koji je režiran po najvišim svjetskim standardima, a na programu je u subotu, 11. maja u 21.40 časova

Epska avantura, smještena u ledeno doba prije 20.000 godina, „Alfa“, pripovijeda očaravajuću i vizuelno zadivljujuću priču o porijeklu čovjekovog najboljeg prijatelja. Za vrijeme svog prvog lova na bizone, koji je dio inicijacije za primanje u najelitniju grupu u plemenu, mladić je ranjen i saplemenici ga ostavljaju misleći da je mrtav. On se budi i shvata da je sâm, kilometrima daleko od svog sela pa mora da nauči kako da preživi u surovoj i nemilosrdnoj divljini. Nerado pripitomljava usamljenog vuka koga je napustio svoj čopor, i njih dvojica uče da se uzdaju jedan u drugog tokom lova i postaju neobični saveznici, preživljavajući nebrojene opasnosti i prkoseći svim izgledima dok pokušavaju da nađu put kući prije nego što stigne kobna zima.

“Narod protiv Larija Flinta”, radni je naslov filma, nosioca Zlatnog globusa, koji na TV CINEMAX možete pogledati u ponedjeljak, 13. maja u 21.15 časova

Vudi Harelson glumi Larija Flinta, vlasnika malog striptiz kluba, koji je stvorio izdavačku imperiju svojim sirovim i seksualno eksplicitnim časopisom „Hasler“. Mladić koji je napustio osnovnu školu, postaje Hju Hefner radničke klase, ženi se egzotičnom plesačicom Alteom Ležur (Kortni Lav) i useljava se u dvorac sa 24 sobe. Ali „Hasler“ je pomjerao granice američke tolerancije, a Flint je privlačio neprijatelje poput magneta. Uhapšen je zbog opscenosti i neprekidno maltretiran pa je počeo napornu borbu protiv sve prisutnije cenzure i pojave radikalnih religioznih prava. Flint je postao neočekivani heroj i obezbijedio sebi mjesto u istoriji kad je započeo borbu sa velečasnim Džerijem Folvelom, koja je došla čak i do Vrhovnog suda. Reditelj Miloš Forman bio je nominovan za Oskara, a dobio je Zlatni globus za ovaj nagrađivani, kontroverzni film.

Ekskluzivno na TV HBO 2, film “Troja”,14. maj u 20.55 časova

 Troja je senzacionalan epski film u pravom smislu te riječi, inspirisan Homerovom Ilijadom, koji donosi priču o ratu između Grka i Trojanaca koji počinje nakon što trojanski princ Paris (Orlando Blum) otima lijepu Helenu (Dajana Kruger), ženu spartanskog kralja Menelaja (Brendon Glison). Ova situacija daje odličan izgovor Menelajevom bratu, kralju Agamemnonu (Brajan Koks), da napadne Troju i osigura svoju prevlast na Egejskom moru. Da bi osigurao pobjedu poziva Ahileja (Bred Pit) – najvećeg grčkog ratnika svih vremena – koji pristaje na bitku samo da bi dobio besmrtnost. Nada trojanskog naroda i njihovog kralja Priama (Piter O'Tul) leži u njihovom najvećem ratniku, bratu princa Parisa, princu Hektoru (Erik Bana). Iz ovog konflikta se rađa niz atraktivnih bitaka, neočekivanih ljubavnih i ljudskih priča, kao i konačan rasplet koji prati legendu o Trojanskom konju.

Fenomenalnu dramsku seriju „Vilidž“, TV FOX life prikazuje od 15. maja, srijedom u 22.00 časova

Dobro došli u Vilidž, stambenu zgradu u Bruklinu. Ova naizgled obična zgrada, zapravo je sasvim  jedinstvena, jer ljudi koji žive u njoj stvorili su jake prijateljske i komšijske veze. Upoznaćete Saru, medicinsku sestru i samohranu majku koja odgaja kreativnu tinejdžerku. Tu je zatim Gejb, mladi student prava koji je dobio mnogo starijeg i neočekivanog cimera. Ava je majka koja mora da obezbijedi budućnost svog mladog sina rođenog u Americi kada im na vrata zakuca Služba za imigraciju. Upoznaćete i Nika,  ratnog veterana i srce družine, kao i Rona i Patriciju koji imaju sopstvene priče. Ovo su priče o životnim izazovima koji dokazuju da je porodica sve na svijetu, čak i ako ste tu porodicu stekli među ljudima iz vašeg okruženja.

Uloge:Moran Atijas, Mikajla Makmanus, Frenki Fajzon, Džerod Hejnz

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.