M tel IPTV Preporuke-Foto 2-Promil do kraja

Written by

M:tel IPTV ima filmove za svačiji ukus

m:tel IPTV, tv filter| Views: 625

Televizijski kanal SUPERSTAR TV ekskluzivno prikazuje film “U vrtlogu igre”, u petak 15. novembra u  22:15 časova

M tel IPTV Preporuke-Foto 3-U vrtlogu igre

Riječ je o napetom trileru o kongresmenu i novinaru upletenima u u dva naizgled nepovezana slučaja brutalnih ubistava. Rasel  Krou tumači iskusnog novinara koji postane opsjednut rješavanjem tajanstvenog ubistva u političkim krugovima.U filmu igra i Ben Aflek, a obiluje političkum zapletima i intrigama. Uživajte u fantastičnom filmu na SUPERSTAR TV.

Alek Boldvin i Salma Hajek tumače glavne uloge u sjajnom filmu “Promil do (k)raja”, koji je na programu u subotu, 16. novembra u 20:00 časova na TV HBO

M tel IPTV Preporuke-Foto 2-Promil do kraja

Upoznajte Frenka i Nensi Tigarten, tipičan par iz više srednje klase s blistavim, crnim rendž roverom i ukusno namještenom kućom u tjudorskom stilu. Odvoze kćerku na koledž i ne mogu biti ponosniji. Nakon posjete utjerivača dugova jedva sklapaju kraj s krajem, a njihov imetak je nesigurniji nego što su mislili. Riješeni da pomognu kćerki da završi koledž, oni prave garažnu rasprodaju koju prati noć teškog opijanja i nakon buđenja shvataju da su donijeli odluke zbog kojih će zažaliti. Od prijatelja i porodice pokušavaju da sakriju da se njihovo bogatstvo topi dok nepovratno tonu u vrtlog složenih komšijskih planova.

Od 16. novembra, subotom i nedjeljom u 22:00 časova na TV FOXlife možete pratiti nove epizode popularne serije „Riverdejl“

M tel IPTV Preporuke-Foto 1-Riverdejl

U trećoj sezoni, počinje treća godina srednje škole i ekipa je prisiljena da razmišlja o novoj temi – budućnosti. Međutim, Hirma sada upravlja Južnom stranom, Arčiju se sudi za ubistvo, i dok se formiraju komplikovane veze, gledaoci mogu da očekuju “vatreni” početak nove sezone.

Uloge:Kej-Dži Apa, Lili Rajnhart, Kamila Mendez, Koul Sprus, Marisol Nikols i drugi.

Film “To je život” govori o paru (Oskar Ajzak i Olivija Vajld) koji predvodi višegeneracijsku ljubavnu priču koja se proteže decenijama unazad, na dva kontinenata, od njujorških ulica do španskog sela, a povezuje je jedan događaj. TV CINEMAX, utorak, 19. novembra u 20:00 časova

M tel IPTV Preporuke-Foto 4-To je zivot

Kada se dvoje mladih iz Njujorka poslije veze na koledžu vjenčaju i dobiju prvo dijete, neočekivani obrt na njihovom životnom putu izazove lančanu reakciju koja će imati odjeka na više kontitenata i uticaće na živote različitih ljudi u filmu “To je život”. Reditelj i scenarista (To smo mi) istražuje opasnosti i ljepote svakodnevnog života u višegeneracijskoj sagi sa internacionalnom glumačkom postavom koju čine Oskar Ajzak, Olivija Vajld, Antonio Banderas, Anet Bening, Olivija Kuk, Serhio Peris-Menčeta, Laja Kosta, Aleks Moner i Mendi Patinkin. Sa radnjom smještenom u Njujorku i Karmoni, u Španiji, film “To je život” na duhovit i dirljiv način slavi ljudskost i sve komplikacije koje ona sa sobom nosi.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.