M tel IPTV Preporuke-Foto 4-Slagalica

Written by

M:tel IPTV ima najbolje TV sadržaje

m:tel IPTV, tv filter| Views: 741

Želite li saznati kako izgleda svjetsko prvenstvo u slaganju slagalica? Onda vam preporučujemo fantastičan film „Slagalica“, koji će biti emitovan u subotu, 5. oktobra u 20:00 časova na TV HBO

Film “Slagalica” predstavlja detaljan portret Agnes, koja je u ranim četrdesetima i nikada nije otišla dalje od kuće, porodice i usko povezane imigrantske zajednice u kojoj je odrasla uz oca udovca. Sve to počinje da se mijenja na neprimjetno dramatičan način, kada Agnes dobije slagalicu za rođendan i iskusi bavljenje nečim u čemu ne samo da uživa, već joj odlično ide od ruke. Poslije toliko godina podređivanja svojih prioriteta isključivo svom mužu Luiju i sinovima, Zigiju i Gejbu, Agnes je konačno pronašla nešto što želi da radi. Iskoračivši iz kolotečine života domaćice, u želji da se posveti svom novom hobiju, Agnes upoznaje Roberta, bogatog povučenog pronalazača koji odmah prepozna njen talenat i zamoli je da mu bude partner na narednom svjetskom takmičenju u slaganju slagalica.

Film „Zvijer“ nas vodi u svijet u kome su ekstremno pomiješani ljubav i potencijalno ubistvo – TV CINEMAX, nedjelja, 6. oktobra u 20:00 časova

M tel IPTV Preporuke-Foto 2-Zvijer

Mol ima 27 godina i još uvijek živi u porodičnoj kući, pod pritiskom male ostrvske zajednice i previše vezana za porodicu da bi otišla. Kada upozna Paskala, stranca slobodnog duha, njoj se otvara potpuno novi svijet. Ona se prvi put se osjeća živo i ludo se zaljubljuje. Kada se konačno odvoji od porodice, Mol se useli kod Paskala u namjeri da započne novi život. Međutim, kada njega uhapse kao glavnog osumnjičenog za seriju brutalnih ubistava, ona ostaje sama i izolovana od spoljnog svijeta. Kada odluči da ga podrži uprkos sumnjičavoj zajednici, Mol je primorana da donosi odluke koje će zauvijek uticati na njen život.

Ekskluzivno na RTRS – „HORIZONT: MISTERIJA TAMNE ENERGIJE“ dokumentarni film, utorak 08. oktobra u  20:50 časova

M tel IPTV Preporuke-Foto 3-Misterija tamne energije

Ajnštajnova teorija opšte relativnosti i dalje je jedan od stubova moderne fizike. Ali 100 godina nakon Ajnštajnove teorije, postoji nešto što naizgled podriva sve što smo mislili da znamo – Tamna energija. To niko ne može vidjeti, i još uvek se vodi velika rasprava o tome šta je to.

Od 9. oktobra, srijedom u 22:00 časova na FOX TV možete pratiti nove epizode popularne serije „Rajsko ostrvo“

M tel IPTV Preporuke-Foto 1-Rajsko ostrvo

„Rajsko ostrvo“ je seksi akciona drama u kojoj Popi Montgomeri tumači lik Ket Čejmbers, lopova koja je postala „popravljač“ za guvernera prelijepog ostrva na Tihom okeanu. Ona je impulsivna, nepromišljena i neodoljiva. Ketina ne baš savršena prošlost daje joj mogućnost da razumije kriminal i kriminalce dok je upletena u avanture i intrige ostrva. Producenti serijala su „ABC studios“ i „ABC studios international“ u saradnji sa „M & Mark Rosner“.

Podsjećamo da se Kviz „Nauči se, čovječe“ emituje na programu RTRS-a subotom od 20.15 časova prvi dio, a nedjeljom od 18.15 časova drugi dio. M:tel je podržao ovaj veliki projekat, a između ostalog, interes je promovisanje kvalitetnog sadržaja kojim osnovci na zanimljiv način i kroz igru utvrđuju znanje i promovišu pozitivne vrijednosti u svojoj generaciji.

Od petka, 4.  oktobra 2019. godine na RTRS počinje peta sezona humanitarne emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojoj će se pojaviti neka od najzvučnijih imena srpske javne scene.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.