Written by

m:tel IPTV je pripremio nove ekskluzivne naslove

m:tel IPTV| Views: 717

tata_na_obuci_mtel-_preporuke

Kanal HBO ekskluzivno donosi kriminalistički film “Pljačkaši”, koji je na programu 17.2.2018. godine u 23.30 časova.

Janis Zeri je jedan od najtalentovanijih otmičara blindiranih vozila u Parizu. Izuzetno pedantan i nadaren, uvijek uspijeva da prođe neopaženo. Njegovi prijatelji, Frenk i Naser, kao i njegov brat Amin, jedini su ljudi kojima vjeruje i s kojima radi. Ali za najnoviji poduhvat on dovodi Erika, stručnjaka za eksploziv. Sve teče po planu i oni zarađuju mnogo novca. Ali, Amin je previše pohlepan i pravi grešku zahvaljujući kojoj moraju da rade za moćnog lokalnog dilera droge. Posao im je da otmu vozilo i pokupe svu drogu i gotovinu koje nađu. Ako ne uspiju u tome, njihove porodice će snositi posljedice. Ulozi nikad nisu bili veći…

Još jedna topla porodična priča, film pod nazivom “Tata na obuci”, vjerujemo da će privući vašu pažnju. 22. februara na kanalu HBO u 16.30 časova.

Opsjednut produciranjem hit albuma mladog pop pjevača, Antoan olako shvata svoj 10-godišnji brak sa Alis, prelijepom, uspješnom sudinicom i posvećenom majkom dvije divne djevojčice, sve dok ga jednog dana ona ne izbaci napolje, zatraži razvod, a zatim mu ostavi djevojčice na dvije nedjelje! Iscrpljen od posla i zahtjevne roditeljske dužnosti koju nije iskusio ranije, Antoan to prinudno starateljstvo vidi kao još jedan zadatak. Ali, malo-pomalo, počinje da se zbližava sa kćerkama, shvata šta zapravo znači biti otac i otkriva dragocjenu radost dijeljenja nenadoknadivih trenutaka učenja kako se živi – i voli.

Kanal CINEMAX po običaju donosi ekskluzivne filmske naslove. Tako je i u sedmici pred nama, tačnije 22. februara 2018. godine u 20.00 časova kada ćete uživati u filmu “Talentovani gospodin Ripli”.

Radnja filma se dešava 1950-ih godina. Tom Ripli (Met Dejmon), čistač toaleta na Menhetnu, pozajmljuje jaknu sa Prinstona da bi svirao klavir na baštenskoj zabavi. Kad bogati otac diplomca sa Pristona počne da ćaska sa Tomom, on se pretvara da poznaje njegovog sina i ubrzo dobija ponudu da za 1.000 dolara ode u Italiju i ubijedi Dikija Grinlifa (Džud Lo) da se vrati kući. Došavši u Italiju, Tom se zbližava sa Dikijem i Mardž (Gvinet Paltrou), njegovom uglađenom vjerenicom, pretvarajući se da voli džez i gajeći homoerotske nade dok se kupa u luksuzu. Pored laganja, Tomov talenat obuhvata imitiranje i falsifikovanje i kad zgodnom i samouvjerenom Dikiju dosadi Tom, on daje sve od sebe da Grinlifove privilegije pretvori u svoje.

Filmofili mogu uživati u još jednom fantastičnom krimi-izdanju, filmu “Tri devetke” koji se prikazuje na kanalu CINEMAX u petak 23.2. u udarnom terminu od 20.00 časova.

U filmu „Tri devetke“, grupu sastavljenu od članova bande i korumpiranih policajaca ucjenjuje ruska mafija tražeći od njih da obave nemoguću pljačku. Jedini način da to urade jeste da izazovu 999, što je policijska šifra za ranjenog policajca. Njihov plan pada u vodu kad bezazleni novajlija kog su planirali da ubiju, osujećuje napad, započinjući vratolomnu akcionu završnicu protkanu prevarama, pohlepom i osvetom

Do kraja februara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi potražite ovdje.