Written by

M:tel IPTV je pripremio nove filmske hitove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 717

Posljednjeg dana radne sedmice uživajte u filmu “Posljednja želja”, petak, 12.7. u 22:15 časova na TV CINEMAX

Dr Pol Kersi (Brus Vilis) je uspješan čikaški hirurg koji vidi samo posljedice nasilja u gradu, dok unose povrijeđene ljude u njegov urgentni centar – sve dok njegovu suprugu (Elizabet Šu) i kćerku studentkinju (Kamila Morone) ne napadnu u njihovoj kući u predgrađu. Kad se ispostavi da je policija prezauzeta rješavanjem prevelikog broja zločina, Pol, željan osvete, kreće u potragu za napadačima na svoju porodicu, u namjeri da istjera pravdu. Kada mediji počnu da izvještavaju o anonimnom ubici kriminalaca, građani počinju da se pitaju da li je smrtonosni osvetnik ujedno i anđeo čuvar… ili je surovi koljač. Gnjev i sudbina prepliću se u ovom napetom akcionom trileru, “Posljednja želja”.

Film “A-tim” prati smjele poduhvate živopisnog tima bivših specijalaca kojima je smješten zločin koji nisu učinili. Sada udružuju sve svoje jedinstvene talente da pokušaju da speru ljagu sa svog imena i nađu pravog zločinca. TV HBO 2, subota,13.7. u 16:45 časova

Film govori o smjelim avanturama šarolikog tima nekadašnjih pripadnika specijalnih snaga: Hanibal Smit, genijalni planer misija koje zahtijevaju precizan tajming, neobične vještine i tim nevjerovatno vještih vojnika; Templton „Fejs“ Pek, koji može da obezbijedi sve što je ekipi potrebno za njene neobične i smjele misije; B. A. Barakus, vozač i snaga ekipe i H. M. „Potpuno Ludi“ Merdok, talentovani pilot i dokazani ludak. Ovi momci su se borili na strani dobra punih osam godina, dok nisu osuđeni na vojni zatvor za zločin koji nisu počinili. S lakoćom pobjegavši iz zatvora, oni kreću da speru ljagu s imena, dok ih širom svijeta progoni Čarisa Sosa, visoki oficir i nekadašnja ljubav Templtona Peka. I baš u trenutku kada se učini da ekipa ima sve dokaze za svoju nevinost, shvatiće da je njihova najnovija misija zapravo tek počela.

Ekskluzivno na TV HBO možete pogledati film “Lovac ubica”, u nedjelju, 14. jula u 20:00 časova

Duboko u Sjevernom ledenom okeanu, kapetan američke podmornice Džo Glas (Džerard Batler) pokušava da pronađe izgubljenu američku podmornicu, kad sazna da se sprema tajni vojni puč u Rusiji koji može da poremeti mir u cijelom svijetu. Njegova posada i zemlja su u opasnosti, a kapetan Glas mora da oformi elitni tim Mornaričkih foka da spasi otetog ruskog predsjednika (Gari Oldman), provuče se kroz neprijateljske vode i spriječi Treći svjetski rat.

Premijera na National Geographic kanalu -„Apolo: Povratak na Mjesec“, od 14. jula, nedjeljom u 21:55 i 22:55 časova

Prvi put dokumentarac spaja izmišljene scenarije, realističnu 3D animaciju i digitalizovanu arhivu u viskoj tehnologiji prikaza kako bi dočarao cio Apolo program. Ova epizoda, smještena u senku Hladnog rata, prati prvi dio programa, od tragedije Apola 1 do uspjeha Apola 8.

Za više informacija o sadržajima na m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.