Written by

M:tel IPTV – novi filmovi i serije

m:tel IPTV, tv filter| Views: 731

Dramsko ostvarenje “Do posljednjeg daha”, na TV CineStar možete pogledati u petak, 9. avgusta u terminu od 19:30 časova

Inspirativna istinita priča o Robinu i Diani Kevendiš, avanturističkom paru čiji se život promijeni kada Robinu dijagnostifikuju paralizu.
Kada Robinu u 28. godini dijagnostifikuju paralizu, on biva osuđen na bolnički krevet i tek nekoliko mjeseci života. Uz pomoć Dianine braće i revolucionarnog stručnjaka Tedija Hala, Robin i Diana odbijaju ograničiti svoj način života i kreću u borbu za život – odgajajući pri tom svoga sina, putujući i pomažući drugim pacijentima sa sličnom dijagnozom.

Film “Zaljubljivanje” kritičari svrstavaju u jedan od hitova holivudske kinematografije, koji TV CINEMAX ekskluzivno donosi u nedjelju, 11. avgusta u 16:30 časova

Robert de Niro i Meril Strip su u braku. Problem je u tome što nisu u međusobnom braku. Kupujući božićne poklone za svoje porodice, arhitekta Frenk Raftis i grafička umjetnica Moli Gilmor, shvataju da su im se pokloni izmiješali i tako se upoznaju. Ono što počinje kao prijatno, slučajno poznanstvo prerasta u romansu. Međutim, obje strane shvataju da je to što rade pogrešno – ali ispostavlja se da je kasno za spašavanje njihovih brakova.

Nedjelja, 11. avgust, 20:00 časova-pravi termin za dobar film, “Spokoj” možete pogledati na TV HBO

Od kreativnog reditelja Stivena Najta, nominovanog za Oskara, dolazi nam ovaj odvažni, originalni, seksi triler. Bejker Dil (Metju Mekonahi) je kapetan ribarskog broda koji radi kao turistički vodič u mirnoj tropskoj enklavi po imenu ostrvo Plimut. Međutim, njegov spokojan život je poljuljan kada se pojavi njegova bivša žena Karen (En Hatavej) kojoj je očajnički potrebna pomoć. Ona moli Dila da spasi nju i njihovog malog sina od njenog novog, nasilnog muža (Džejson Klark) tako što će ga odvesti na pecaroški izlet, baciti ga ajkulama i ostaviti da umre. Karenin dolazak vrati Dila u život koji je pokušao da zaboravi i, dok pokušava da se odluči između dobra i zla, on biva uvučen u novu realnost koja je drugačija nego što se njemu na prvi pogled čini.

Od 13. avgusta, od ponedjeljka do petka u 22:55 časova možete pratiti nastavak krimi-serijala „Crna lista“, u produkciji Fox TV

U petoj sezoni krimi drame Crna lista, Redov život krenuo je nizbrdo. Sada je njegova kriminalna imperija urušena, a on prisiljen da živi u kamp prikolici. U namjeri da povrati svoje firme, traži pomoć ćerke Liz i njenog supruga Toma, koji se potajno bori sa sopstvenim problemom – koferom u kojem se nalaze ljudski ostaci. Dok se odnos između Reda, Liz i FBI-ja polako vraća na staro, Tomova potraga donosi nevolje svima.

Uloge:Džejms Spajder u ulozi Rejmonda “Reda” Redingtona, Megan Boun u ulozi Elizabet Kin

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.