Written by

m:tel nagrađuje takmičare Jelen Demofesta! Jeste li već odabrali svog favorita?

prijateljstva| Views: 291

Mtel-JDF-aplikacija

Prijateljstva koja traju godinama, potvrda su društvene odgovornosti, a upravo takvo je prijateljstvo m:tela sa Jelen Demofestom, banjalučkim festivalom demo bendova, koji će biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 16. do 18. jula.

Festival se održava osmi put, a ovo je takođe i osmi put da m:tel podržava ovaj regionalni muzički projekat, a tokom tri festivalske večeri ugostiće 31 demo bend iz regiona, ali i svjetski poznata muzička imena u revijalnom dijelu.

Kompanija m:tel iz godine u godinu nudi razlog više za boravak na Jelena Demofestu, bilo kroz kreiranje posebnih ponuda za posjetioce, promovisanje muzičkih sadržaja za mobilne uređaje ili omogućavanje najbolje komunikacije za učesnike festivala i pružanja prilike internetskoj publici da izabere svog favorita, što je i ove godine slučaj.

Tako je Jelen Demofest publika zahvaljujući kompaniji m:tel, koja se vodi svojim sloganom “Imate prijatelje”, i ove godine dobila riječ kada je u pitanju podrška najboljim takmičarima, te će specijalna nagrada biti uručena bendu koji pobijedi na glasanju otvorenom za sve fanove dobre muzike.

Naime, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel već je aktivna aplikacija “m:tel nagrađuje prijateljstvo”, a vrijedna nagrada laptop Acer Aspire ES1-512 biće uručena takmičaru koji do 18. jula do 23:59 časova dobije najveći broj glasova.

Acer-Aspire-ES1-512

Ukoliko još uvijek nemate svog favorita, na samoj aplikaciji možete provjeriti i kako zvuče ovogodišnji takmičari, a zatim i odabrati onog koji na vas ostavi najbolji utisak. S obzirom na količnu talenta i raznovrsnost žanrova, unaprijed vas upozoravamo da neće biti jednostavno odlučiti se za samo jednog izvođača!

Nagrada će pobjedniku biti uručena dan nakon završetka festivala, nakon što pristignu i posljednji glasovi. Stoga poslušajte, odaberite i na tvrđavi Kastel od 16. do 18. jula podržite svog favorita. Biće veoma interesantno vidjeti kako će se publika složiti sa žirijem. Publika, na kraju, i jeste najvažniji žiri, zar ne?