10_generacija_mtel_stipendista_blog_mtel

Written by

m:tel otvorio konkurs za stipendije jubilarne 10. generacije

m:vijesti, prijateljstva| Views: 1941

Studenti elektrotehnike tri fakulteta u BiH, narednih mjesec dana imaju priliku da se prijave na konkurs za izbor m:stipendista desete generacije.

I ove godine, m:tel je otvorio konkurs za izbor novih m:stipendista. Konkurs o dodjeli stipendija desetoj generaciji objavljen je 5. novembra i ostaje otvoren do 5. decembra 2019. godine, a novih 15 studenata elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Tuzli, imaće priliku da postanu stipendisti ove kompanije.

Pravo da konkurišu kako bi primali stipendiju u iznosu od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija imaju studenti treće i četvrte godine, kao i apsolventi sa prosjekom 8 i iznad 8, a koji studiraju na četvorogodišnjim elektrotehničkim fakultetima u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, kao i studenti Fakulteta elektrotehnike u Tuzli. Pored novčanog dijela stipendije, izabrani studenti dobijaju i mogućnost obavljanja stručne prakse, ali i mogućnost zaposlenja u ovoj kompaniji.

Važno je naglasiti da kompanija m:tel svojim stipendistima, već čitavu deceniju unazad, nudi i mnogo više od finansijske podrške tokom studija. Pristup najnovijim tehnologijama u oblasti telekomunikacija, modernom načinu poslovanja u svim segmentima, te izbor oblasti za koju su zainteresovani, a sve uz podršku stručnjaka zaposlenih u kompaniji, neprocjenjivo je iskustvo prakse koju ovi mladi ljudi mogu da steknu još u studentskim danima. 

Detaljne informacije o konkursu za m:stipendije mogu da se pronađu na zvaničnoj web stranici kompanije www.mtel.ba.