Written by

m:tel S Net+ tarifa za bezbrižno surfanje na 4G brzinama

iz ponude, m:vijesti| Views: 1062

20 GB interneta i pretplata od 16, 97 KM

 

Ukoliko mnogo vremena provodite na internetu i važno vam je da ste stalno on line zbog posla, stalne i komunikacije putem maila, Vajbera i društvenih mreža, ali i zbog pregledanja različitih sadržaja on line, te ukoliko vam je uz to bitna i brzina mobilnog interneta, m:tel vam nudi izuzetnu opciju po veoma povoljnoj cijeni.

Naime svi one koji se odluče za m:tel tarifu Pretplata: S Net+ do 31. avgusta 2019. godine, moći će da uživaju u 20 GB interneta mjesečno, 100 min prema svim mrežama u BiH, 50 min prema mts mobilnoj mreži za samo 16,97 KM mjesečno prvih 12 mjeseci.

Uz ovu tarifu dolazi i 1 GB roming interneta u mts i m:tel Crna Gora mrežama, neograničeni SMS-ovi prema svim mrežama u BiH i Prijatelj broj za besplatne razgovore prema jednom broju iz iz m:tel mobilne mreže.

Pretplata: S Net+ tarifa je odlična za uživanje u 4G brzinama interneta upravo iz razloga što dolazi uz 20 GB interneta mjesečno. A korisnici m:tel Dopune koji su korisnici najmanje tri mjeseca, a koji se odluče preći na Pretplata S Net+ tarifu moći će besplatno dobiti zamjenu SIM kartice za novu karticu koja podržava 4G mrežu.

Za sve dodatne informacije posjetite neko od m:tel prodajnih mjesta, m:tel web sajt na adresi www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis na 0800 50 000.