Mtel Smart Home Aplikacija

Written by

M:tel Smart Home: Upravljajte svojim kućnim uređajima na daljinu

iz ponude, m:vijesti| Views: 977

Svakom od nas se desilo da kada krene na posao ili na put, da se zapita da li je ostavio uključenu peglu, šporet ili otvoren prozor. A u mnogo situacija bismo voljeli da grijanje ili hlađenje uključimo prije nego što dođemo kući kako bi nas dočekala savršena temperatura doma.

Zahvaljujući Smart Home usluzi kompanije m:tel upravo ove dileme mogu biti jednostavno riješene, a stan rashlađen ili ugrijan prije nego što se vratite kući. Smart Home rješenje čini vašu kuću pametnom i pruža vam mogućnost da na daljinu, pomoću jednostavne aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, upravljate vašim kućnim uređajima.

Samo jednim klikom na aplikaciji isključite peglu ili šporet, upalite klimu ili putem striminga pratite šta se upravo dešava u vašem domu, a senzori će vas obavijestiti ukoliko je došlo do nekih promjena u domu, poput dima, vode ili otvorenog prozora.

Smart Home uslugu možete imati ukoliko koristite m:tel kućni internet samostalno ili u paketu sa više usluga. Pretplata iznosi 5,99 KM mjesečno, a paket opreme već od 99 KM, a instalacija je veoma jednostavna.

Više informacija potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom m:tel Call centra na broj 0800 50 000.