Written by

M:tel TV: I u julu imamo dobre filmove i serije

m:tel IPTV, tv filter| Views: 797

Ljubitelji trilera mogu uživati u filmu “Mračni potok”, koji TV CINEMAX donosi u petak, 19. jula u 20.00 časova

Obična žena mora da skupi nadljudsku hrabrost da preživi košmar u ovom zastrašujućem trileru o preživljavanju. Sojer (Hermajoni Korfild) je ambiciozna i uspješna studentkinja završne godine sa naizgled svijetlom budućnošću. Vozeći se na razgovor za posao, zbog pogrešnog skretanja završi duboko u šumama Kentakija. Iznenada, mlada žena koja ima sve razloge za život, suočena je sa smrću dok bježi od surovih vremenskih uslova i bande nemilosrdnih odmetnika. Nemajući gdje da pobjegne, ona je primorana da sklopi nelagodan savez sa Louelom (Džej Polson), zagonetnim usamljenikom sa sumnjivim namjerama. Iako nije sigurna da može da mu vjeruje, Sojer mora da rizikuje ukoliko želi da se izvuče živa.

Nedjelja, 21. juli 2019. godine u 20:00 časova-idealan termin za dobar film. Preporučujemo “Udovice” na tv kanalu HBO

Dobitnik Oskara za režiju, Stiv Mekvin (“Dvanaest godina ropstva”), i koscenaristkinja i popularna spisateljica Džilijen Flin (“Iščezla”), tvorci su ovog brzog, savremenog trilera o zločinu, strasti i korupciji. “Udovice” je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova svojih mrtvih muževa koji su se bavili kriminalom. Radnja se odvija u savremenom Čikagu, u vrijeme velikih političkih previranja, a napetost raste kada Veronika (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), Linda (Mišel Rodrigez), Alis (Elizabet Debicki) i Bel (Sintija Erivo) uzmu sudbinu u svoje ruke i odluče da izgrade budućnost za sebe.

Poštovaoci filmske umjetnosti koji vole price o drevnoj kinematografiji, mogu pogledati “Princ od Persije: Pijesak vremena”, u ponedjeljak, 22. jula u 19:00 časova

Tvorci trilogije „Pirati sa Kariba“, producentske kuće Volt Dizni i Džeri Brukhajmer, predstavljaju vam film „Princ od Persije“: Pijesak vremena“, epsku akcionu avanturu smještenu u mističnu Persiju. Princ-bitanga (Džejk Gilenhal) nevoljno udružuje snage sa tajanstvenom princezom (Gema Arterton). Njih dvoje se bore protiv sila tame ne bi li odbranili drevni bodež sposoban da oslobodi Pijesak vremena – dar bogova koji može da vrati vrijeme i koji svom vlasniku omogućava da vlada svijetom. U režiji Majka Njuela („Hari Poter i vatreni pehar“), u filmu, između ostalih, igraju ser Ben Kingsli i Alfred Molina.

Televizijski kanal FOX nam je u dane ljeta pripremio pravu, i to urnebesnu komediju, seriju „Popularni klinci“koju možete pratiti od 24. jula, srijedom u 22:00 časova

Popularni klinci je komedija o grupi prijatelja koji žive u staračkom domu i spremni su da prekrše svako pravilo da bi im bilo zabavno. Jer, u njihovim godinama, šta zaista imaju da izgube?

Uloge: Dejvid Alan Grijer u ulozi Henka, Martin Mul u ulozi Čarlija, Lesli Džordan u ulozi Sida i drugi

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.