Written by

M:tel TV ima nove dobre filmove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 931

Ekskluzivno na TV CINEMAX, film “Kralj Lir” u petak, 17.5. u 23:25 časova

Savremena verzija “Kralja Lira” okuplja impresivnu glumačku ekipu predvođenu Entonijem Hopkinsom i Emom Tompson. Smješten u fiktivnu sadašnjost, “Kralj Lir” prikazuje Hopkinsa u ulozi istoimenog vladara, predsjednika totalitarne vojne diktature u Engleskoj. Tompsonova glumi njegovu stariju kćerku Gonerilu, Emili Votson srednju ćerku Reganu, a Florens Pju najmlađu Kordeliju. Osamdesetogodišnji kralj Lir dijeli kraljevstvo među kćerkama na osnovu njihove naklonosti prema njemu. Kada najmlađa kćerka odbije da mu laska, povrijeđeni i pobješnjeli Lir odluči da je protjera. Nakon te sudbonosne odluke, porodica i država zapadaju u haos i rat.

U Petak, 17. maja u 00:15 časova, 15 minuta poslije ponoći ,TV O2 preporučuje film “Mračne vode”

U filmu se , između ostalog, govori o Daliji koja prolazi kroz bolan razvod i borbu da zadrži starateljstvo nad kćerkom Sesilijom. Ona želi da se preseli kako bi bila bliže novoj školi u koju će Sesilija ići, ali to nikako ne odgovara Kajlu, njenom bivšem mužu. Dalija ipak odlazi sa kćerkom u novi stan koji je neuredan i mali, ali to je najbolje što može da priušti. Kada iz stana iznad počnu da se čuju razni zvuci i da curi tamna voda, Dalija je ubijeđena da je to djelo njenog muža…

TV kanal HBO nam je za subotnje veče, 18. maja u 20:00 časova rezervisao film “Domorodac”

„Domorodac“, savremeni rimejk istoimenog romana Ričarda Rajta iz 1940. godine, prati Bigera Tomasa, mladog Afroamerikanca koji živi s majkom i braćom i sestrama u Čikagu. U neobaveznoj je vezi s djevojkom, ima zelenu kosu i pankersku jaknu, puši travu i nosi pištolj – ali odbacuje prijedlog svojih drugova da dođu do lake zarade tako što će obiti prodavnicu na uglu. Big prihvata posao porodičnog šofera bogatog biznismena Vila Daltona. Seli se u dvorac porodice Dalton i počinje da vozi njegovu izuzetno naprednu kćerku Meri. Ali njegova umiješanost u nesrećan smrtni slučaj dovodi ga u sukob s moćnim društvenim silama koje su se urotile protiv njega.

„Star Lija Danijelsa“, radni je naslov nove serije koju na TV FOX možete pratiti  od 22. maja, srijedom u 22:00 časova

Serija prati tri talentovane pjevačice koje očajnički žude za novim početkom i slavom na teškom putu do zvijezda kroz muzičku industriju. Seriju prati fenomenalna muzika i originalna izvođenja. Uloge tumače Džud Demorest kao Star Dejvis, Britani O'Grejdi kao Simon i Rajan Destini kao Aleksandra Krejn.