Written by

m:tel TV – iskustvo bez kojeg ne možeš

iz ponude, m:vijesti| Views: 1071

Pitali smo korisnike m:tel TV paketa šta je to što najviše vole kada je u pitanju m:tel televizija i evo šta su nam odgovorili:

Mirjana, penzionerka iz Prijedora uživa u slobodnom vremenu i zasluženoj penziji gledajući sadržaje iz HBO videoteke. Kaže da ne gleda serije na kanalu, već čeka da se videoteka napuni svim novim epizodama pa onda sve pogleda u „jednom dahu“. Njena preporuka je serija „Darelovi“ koje možete pronaći u HBO videoteci. Često svrati i na Info kanal na poziciji broj 1 i tu se informiše o svim aktuaelnostima i eventualnim izmjenama pozicija kanala.

Vedrana, ekonomista iz Istočnog Sarajeva, zbog obaveza na poslu često propusti neke emisije koje se emituju na TV-u, pa je njoj najdraža opcija snimanje ali i gledanje propuštenog sadržaja, čak 72 sata unazad. Kaže da na taj način više ne propušta niti jednu, njoj važnu emisiju.

Saša, student i sportista iz Doboja, naravno najviše uživa u sportskim sadržajima koje najčešće prati putem kanala Eurosport, Arenasport i Sportklub. Budući da je i sam rukometaš, jedva čeka Evropsku ligu prvaka.

Željko, tehnolog iz Bijeljine roditelj je dva mališana. Iako uživa u filmovima, kaže da su mu trenutno na TV-u najčešće Dora i Ben Ten. Koristi i opciju Dječije TV pa je siguran u sadržaje i vrijeme koje njegovi mališani provode ispred televizora. On i supruga ipak su našli rješenje i za sebe –  koriste sve prednosti m:tel TV To Go usluge i na laptopu gledaju svoje omiljene sadržaje. Jeadn nalog dali su i Željkovom tati koji je noćni čuvar jedne firme pa mu to pomaže da mu noćna smjena što brže prođe.

Sandra iz Trebinja je web dizajner i radi od kuće. Za njen posao je najvažnija organizacija vremena. Budući da nema radno vrijeme, najbolji prijatelj joj je m:tel TV ali i serije na Pickboxu i HBO-u. U zadnje vrijeme uživa u seriji „Rivijera“, možda i zbog toga što joj nedostaju lijepo i sunčano vrijeme.

Dejan, producent iz Banjaluke rado pogleda kvalitetne serije, a kaže da su nove serije na Superstar TV-u zaista vrijedne pažnje. Uživao je gledajući serije „Besa“ i „Kralj Petar“, a trenutno prati „Pet“ i „Državni Službenik“.

Da li i vi uživate u svim prednostima m:tel TV-a?

Ukoliko još niste postali dio m:tel porodice, provjerite aktuelne ponude na sajtu www.mtel.ba i doživite novo iskustvo!