Written by

m:tel TV: Početak maja u znaku dobrih filmova

m:tel IPTV, tv filter| Views: 929

U petak 3. maja u 23.00 časova TV PRVA donosi fenomenalnu komediju “Davež”.

 

Nakon što Noa Kuper dobije otkaz kao terapeut, pomisli da dan ne može nikako da postane gori. Međutim, ubrzo će otkriti da može, jer je njegova nepodnošljiva majka sa svojih pet pasa upravo došla u njegovu kuću. Uskoro će sve radosti nestati, nakon što Noa mora da izađe na kraj s pronalaženjem novog posla, svojom ženom koja očajnički želi bebu i, najgorim od svega, sopstvenom majkom koja naprosto ne prestaje da zanovijeta! Uključujući zvjezdanu glumačku postavu – Dajanu Kiton, Deks Šepard i Liv Tajler, Davež je ljupka komedija koja će zasigurno postati klasik.

“Gomora IV”, 1. epizoda, 4.5. u 21.05 na TV CINEMAX. Zasnovana na bestseleru “Gomora” Roberta Savijana, ovo je priča o Kamori, surovoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana iz ugla 30-godišnjeg Čira, desne ruke šefa klana, Pjetra Savastana.

Nakon šokantnog završetka treće sezone, Đeni i Patricija moraju da uspostave novu ravnotežu moći, dok Enco i Valerio učvršćuju vođstvo svoje bande u centru Napulja. Svi oni će se suočiti sa novim prijetnjama i surovim neprijateljima. Đeni će morati da donosi teške odluke da zaštiti svoju porodicu i shvati da je vrijeme za promjenu. U pokušaju da povrati ugled u zajednici, on ulazi u svijet biznisa i udaljava se od starih poznanika. Uspon ka vrhu će ga odvesti u London, a njegov novac će biti ugrožen dok Acura postaje sve više uključena u imperiju Savastano. Čuvena kriminalistička saga se nastavlja!

Bogatoj ponudi filmskog i serijskog programa, dodajmo i film “Umjetnost prepuštanja”, koji na kanalu HBO 2 možete pogledati u nedjelju 5. maja u večernjem terminu od  22.40 časova.

U filmu “Umjetnost prepuštanja” Fredi Hajmor glumi Džordža, usamljenog tinejdžera sa fatalističkim pogledom na svijet, koji je stigao do posljednje godine srednje škole bez ijednog dana učenja i koji se sprijateljuje sa Seli, lijepom i komplikovanom djevojkom koja u njemu prepoznaje dobru dušu.

“Još 24 časa života” je film koji prate dobar scenario i režija, a na kanalu HBO ga možete pogledati 8. maja u  terminu u 23.05 časova.

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, očajan zbog nedavne tragične smrti supruge i sina. Njega posjećuje stari prijatelj iz vojske, Džim Morou, sa ponudom koju Trevis ne može da odbije. Morou sada radi za privatnu bezbjednosnu kompaniju, “Red mauntin”, koja angažuje Trevisa za izuzetno opasan zadatak atentata. Trevis prihvati zadatak, ali sve krene naopako kada ga upuca i ubije drugi, podjednako vješt, ženski agent Interpola, Lin Bize. Ali, baš kada pomislimo da je Trevis mrtav, on se budi u operacionoj sali. Njegovo tijelo je vraćeno u život nakon što je podvrgnuto eksperimentalnom zahvatu “Red mauntina” koji mu obezbjeđuje još 24 sata života – dovoljno vremena da Morou sazna lokaciju mete, informaciju koju zna samo Trevis. Nakon što ga izda stari prijatelj, Trevis je odlučan da se iskupi za sve svoje greške tokom posljednjeg dana na Zemlji. Dok vrijeme curi, on kreće da spasi agenta Interpola i istovremeno raskrinka “Red mauntin”.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.