M tel IPTV Preporuke-Foto 1-Izgubljeni gradovi

Written by

M:tel TV ponovo donosi ekskluzivne naslove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 510

“Megalodon: Predator iz dalekih dubina” je film koji će vas ostaviti bez daha. Ogromno stvorenje napada podmornicu i onesposobljava je, a njena posada ostaje zarobljena unutra. Stručnjak za ronjenje na velikim dubinama pozvan je da spase posadu od nezaustavljive prijetnje: ogromne, praistorijske ajkule, megalodona. TV HBO, nedjelja, 27. oktobar 2019. godine u 20:00 časova.

m tel IPTV Preporuke-Foto 2-Predator iz dalekih dubina

Podmornicu za istraživanje velikih dubina – dio međunarodnog pomorskog istraživačkog programa – napalo je ogromno stvorenje dotad smatrano izumrlim, i ona sad leži na dnu najdubljeg rova u Pacifiku… Zajedno s posadom zarobljenom u njoj. Vremena je sve manje i pronicljivi kineski okeanograf, dr Zang, poziva stručnjaka za ronjenje na velikim dubinama, Džonasa Tejlora, protivno želji njegove kćerke Sujin, da dođe i spase posadu – ali i sâm okean – od nezaustavljive prijetnje: praistorijske ajkule dugačke 23 m, poznate kao megalodon. Niko nije mogao ni da pretpostavi da se Tejlor prije mnogo godina susreo s tim zastrašujućim stvorenjem…

Ekskluzivno na National Geographic kanalu – „Izgubljeni gradovi: Albert Lin“, šest epizoda u trajanju od 60 minuta, od 27. oktobra, nedjeljom u 20:55 časova. 

M tel IPTV Preporuke-Foto 1-Izgubljeni gradovi

Serijal “Izgubljeni gradovi” prikazuje vrhunska arheološka dostignuća, nevjerovatne vizuelne efekte i pravo istraživanje na putu do nevjerovatnih otkrića. Serijal “Izgubljeni gradovi” spaja avanturu, nauku i arheologiju kroz priče voditelja Alberta Lina. Naš ambiciozni pristup spaja 3D skeniranje najinteresantnijih predela antike. Ovaj serijal prikazaće emotivne priče kroz savremene slike u oživljavanju misterija prošlosti.

TV HBO 2 ekskluzivno donosi priču: Jedne lude novogodišnje noći nesrećni portir mora da izađe na kraj sa vješticama i nesnosnom djecom, upadne usred žučne rasprave i riješi krvavu opkladu. U neobičnoj komediji ”Četiri sobe” glume Madona, Antonio Banderas i Brus Vilis. Ponedjeljak, 28. oktobar u 21:10 časova.

M tel IPTV Preporuke-Foto 3-Cetiri sobe

Nova je godina u hotelu „Monsinjor“, nekadašnjem čuvenom „Holivudu“, koji sada ima finansijskih poteškoća. Film opisuje komične nezgode Teda (Tim Rot), nesrećnog hotelskog portira. Već prve noći na poslu dobija poziv da pomogne grupi vještica u apartmanu za mladence. Situacija se još više pogoršava kad dostavi led u pogrešnu sobu i u prilično nezgodnom trenutku upadne usred porodične svađe. Nakon toga, naivno pristaje da pričuva gangsterovu djecu dok on nije tu. I na kraju, završava noć kao sudija u jezivoj opkladi. Brus Vilis, Madona, Dženifer Bils i Antonio Banderas takođe glume u ovoj neobičnoj komediji koja se sastoji iz četiri priče čiji su reditelji Alison Anders, Aleksander Rokvel, Robert Rodrigez i Kventin Tarantino.

Televizijski kanal CINEMAX po običaju donosi kvalitetne filmske naslove. “Kuća kraljevog namjesnika” svakako pripada ovoj grupi, a na programu je 30. oktobra u 23:15 časova.

M tel IPTV Preporuke-Foto 4-Kuca kraljevskog namjesnika

Kuća kraljevog namjesnika u Delhiju bila je dom britanskih vladara u Indiji. Nakon 300 godina, njihovoj vladavini došao je kraj. Lord Mauntbaten, praunuk kraljice Viktorije, 1947. godine, na šest mjeseci je preuzeo mjesto posljednjeg namjesnika, sa zadatkom da preda Indiju njenom narodu. Radnja filma se odvija unutar te velike kuće. Na gornjem spratu je živio Mauntbaten sa ženom i kćerkom, a na donjem je živjelo 500 njihovih sluga, Hindusa, muslimana i Sika. Dok se politička elita – Nehru, Džina i Gandi – okupljala u kući da traži rađanje nezavisne Indije, izbio je sukob. Donesena je odluka o podjeli zemlje i nastala je nova muslimanska domovina: Pakistan. Posljedice takve odluke osjećaju se i danas. Film istražuje navedene događaje kroz prizmu braka Dikija i Edvine Mauntbaten i romanse između mladog sluge, Hindusa Džita i Alije, njegove obećane muslimanske mlade. Mladi ljubavnici su svjedoci seizmičkog kraja carstva, u sukobu su sa Mauntbatenovima i sopstvenim zajednicama, ali nikad ne gube nadu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.