Muzika za tvoje uši: Deezer je stigao u m:tel!

Written by

Muzika za tvoje uši: Deezer je stigao u m:tel!

iz ponude| Views: 1492

Isprobajte Deezer mjesec dana potpuno besplatno

Jedan od najpopularnijih svjetskih muzičkih i streaming servisa Deezer je stigao u ponudu kompanije m:tel. Zahvaljujući Deezer aplikaciji možete birati da offline ili online slušate, odnosno birate između 56 miliona pjesama iz zemlje, regiona i cijelog svijeta. Deezer je servis koji vam pruža potpun muzički užitak jer možete da birate i između stotine playlist-a u skladu sa vašim muzičkim ukusom, a neke od njih su sastavljali i sami muzičari. A možete uživati u sve popularnijim on line podkastima ili modernim radio striminzima.

Odlična vijest za sve rezidencijalne korisnike Pretplata tarifnih modela, Pretplata NET tarifnih modela, kao i za korisnike paketa integrisanih usluga je da će moći uživati u Deezer čaroliji mjesec dana potpuno besplatno. A rezidencijalne korisnike mobilne telefonije očekuje i 10 GB interneta na poklon namijenjenih za uživanje u najboljoj Deezer muzici.

Korisnici ove usluge mogu da slušaju Deezer muzički sadržaj putem aplikacije za mobilne uređaje, ali i putem aplikacije za desktop uređaje, odnosno računare, laptope, kao i direktno putem web sajta www.deezer.com. Za pristup Deezer servisu putem aplikacije neophodan je pristup internetu putem mobilne mreže ili putem WiFi-a.

Cijena Deezer usluge za korisnike kompanije m:tel iznosi svega 8.90 KM mjesečno, a podsjećamo da rezidencijalni m:tel korisnici mobilne telefonije, svaki mjesec dobijaju 10 GB interneta za gotovo neograničeno uživanje u muzici kada ste u pokretu.

Aktivacija i deaktivacija ove usluge se vrši putem self care portala kompanije m:tel, odnosno portala/aplikacije “Moj Mtel” a putem mail-a korisnik dobija aktivacioni link za pristup i registraciju na Deezer servisu. Za više detalja, ili pomoć oko aktivacije servisa, pogledajte detaljno uputstvo ili besplatno pozovite m:tel Call centar na 0800 50 000.

Pretplatnici Deezer Premium usluge imaju neograničen pristup cjelokupnom katalogu muzike i podcasta, ali i širokom spektru premium funkcija, koje uključuju:

Kanali, kolekcije i plejliste koje su napravili naši urednici
Ljubitelji muzike mogu istraživati i otkrivati novu muziku i zabavni sadržaj prema temi, kategoriji ili žanru.
Flow opcija: Deezer-ova osnovna karakteristika koja pruža beskrajan miks trenutno omiljenih titlova i nove muzike. Preporuke se zasnivaju na Deezer-ovom algoritmu, ličnim preferencijama korisnika i uredničkim preporukama.
Dnevni miksevi: Lične kompilacije do 40 pjesama zasnovane na ličnom ukusu svakog korisnika.
Otkrića: Nove muzičke preporuke svake nedjelje zasnovane na algoritmu i navikama slušanja svakog korisnika.
Tekstovi: Omogućavaju ljubiteljima muzike da traže tekstove pjesama.
Songcatcher: Alat za prepoznavanje pjesama u aplikaciji koji identifikuje numere koje se reprodukuju oko vas i omogućava vam da ih lako dodate direktno u svoju kolekciju.
Shows opcija: Direktan pristup svim Deezer-ovim podkastima, uključujući Deezer Originale. Korisnici imaju pristup do 15 kategorija i podžanrova, uključujući: muziku, samopomoć, kuhanje, istoriju, poslovne vijesti i druge emisije.

O Deezeru

Deezer povezuje 16 miliona aktivnih korisnika mjesečno širom svijeta sa 56 miliona muzičkih numera. Dostupan u više od 180 zemalja širom svijeta, pruža trenutni pristup jednom od najvećih i najraznovrsnijih globalnih kataloga za streaming muzike na bilo kom uređaju. Deezer je jedina usluga strimovanja muzike sa Flow-om – jedinstvenim miksom svih vaših starih favorita i novih preporuka u jednom neprestano promjenljivom toku. Zasnovan na intuitivnom algoritmu i stvoren od ljudi koji vole muziku, to je jedino mjesto gdje ćete čuti svu svoju muziku uz nova otkrića prilagođena vama. Deezer je dostupan na vašim omiljenim uređajima, uključujući pametne telefone, tablete, računare, laptope, kućne stereo sisteme, povezane automobile ili pametne TV uređaje.

Deezer je privatna kompanija sa sjedištem u Parizu i kancelarijama u Sao Paulu, Berlinu, Londonu, Majamiju, Dubaiju i širom svijeta i bavi se muzikom od 2007. godine. Istoimena aplikacija besplatna je za preuzimanje.