Written by

Najbolja zabava za mališane je uz m:tel TV

m:tel IPTV, tv filter| Views: 1041

Budite bezbrižni uz pažljivo odabrane sadržaje za vaše najmlađe ukućane

m:tel paketi sa televizijom pružaju vam odličan spoj najmodernije i najkvalitetnije multimedije i najboljih programskih sadržaja. Premotavanje, pauziranje, snimanje i vraćanje propuštenog sadržaja i do 72 sata unazad, samo su neke od funkcionlanosti koje vam nudi m:tel TV.

Ukoliko želite da svojim mališanima omogućite najkvalitetnije sadržaje i ograničite vrijeme provedeno pred televizorom, onda je za vas idealno rješenje opcija Dječija TV koju možete izabrati u vašem m:tel TV meniju.

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

A ove sedmice m:tel preporučuje odlične Minimax serije za djevojčice. Vaše princeze uživaće u martu uz nove epizode  “Džepne Poli” i “Barbie” , a vi ćete biti potpuno bezbrižni uz pažljivo odabrane sadržaje.

Detaljna uputstva o aktivaciji Dječije TV možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.