Written by

Najbolje browser aplikacije za Android

m:apps, preporučujemo| Views: 908

Mobilni telefon je centralni uređaj u svakodnevnoj komunikaciji milijardi korisnika pa ne čudi da  se najveći saobraćaj putem interneta i pretraživanje dešava upravo sa mobilnog telefona. U nastavku vam donosimo tri najbolje browser aplikacija za Android, koje sasvim sigurno mogu poslužiti kao odlična alternativa Google-ovom Chromu prilkom surfovanja na mobilnim uređajima.

Dolphin

Besplatno

Čist, pregledan sa pretraživač sa karticama, pruža odličan korisnički doživljaj na Androidu, pa ćete ponekad zaboraviti da ste na mobilnom uređaju. Dolphin podržava integraciju sa Evernote i LastPass uslugama. Korisna osobina su gestovi, koji ne moraju uvijek biti efikasni, ali su svakako atraktivni. Dolphin je takođe integrisao blokiranje oglasa i podršku za Flash, ukoliko vam je uopšte potrebna.

Firefox

Besplatno

Firefox takođe ima čist dizajn i brzinu radi kog ga je zadovoljstvo koristiti. Konstantno ažuriranje ga čini sve boljim. Mozilla posvećuje veliku pažnju na to kako da ne prikuplja podatke korisnika. Tako ova aplikacija sadrži kompletan set sigurnosnih postavki koji uključuju opciju zaštite vaših podataka od oglašivača, kao i privatni način pregledavanja stranica. Poput desktop verzije, Firefox za mobilne uređaje ima veliki izbor dodataka, odlično upravljanje karticama i dinamičnu početnu stranicu.

Opera

Besplatno

Iako nije toliko popularan kao Chrome ili Firefox, Opera je jednako efikasan i pouzdran pretraživač na Androidu. Sa elegantnim dizajnom, predstavlja siguran put ka web sadržaju sa dodacima kao što je ugrađeni portal za novosti, ali i prodavnicu mobilnih aplikacija za Opera. Takođe, Opera posjeduje niz specijalnih alata za kompresiju i softvere za blokiranje oglasa. Zato, ako želite da zadržite diskretno pregledavanje, Opera je idealan izbor za vas sa svojim privatnim načinom pretraživanja.