Najbolji izbor za praznično raspoloženje

Written by

Najbolji izbor za praznično raspoloženje

iz ponude, m:vijesti| Views: 923

Spojite sjajnu sliku sa vrhunskim zvukom i potražite odlične modele Philips i Tesla televizora u m:tel ponudi.

Povoljan i pouzdan, Tesla 40K309BF televizor posjeduje panel A klase, tjuner za prijem digitalnog signala, sve neophodne konekcije i sa pravom se može okarakterisati kao jedan od „Best Buy“ uređaja.

Odlična slika, jasan kontrast i živopisne boje, sa kristalno čistim zvukom stvoriće odličnu zabavu u domu a širok ugao gledanja i dobra vidljivost omogućena je iz svih uglova prostorije. Tesla 40K309BF pružiće vam kvalitet koji je za klasu iznad cijene.

Unesite emocije u bilo koju prostoriju uz Philips 50PUS6754 televizor koji je dizajniran da se savršeno uklopi u prostor. Slika je oštra, svijetla i živopisna a ambilight tehnologija čini ekran mnogo širim i stvara posebnu atmosferu pri gledanju filmova, slušanju muzike ili igranju igrica.

Najbolji izbor za praznično raspoloženje

Boja i uzbuđenje prelaze granice i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj. Sa ekranom od 50 inča, od zabave vas dijeli samo jedan klik na daljinskom upravljaču.

Ove modele televizora preporučujemo uz Paket M+ jer ćete sa najboljim TV kanalima dobiti i dodatne TV pakete: iptv Plus, iptv Pink i iptv HD, kao i najbrži internet i besplatne, neograničene razgovore u m:tel fiksnoj mreži.

Takođe, sa ovom ponudom, na poklon ćete dobiti Pickbox NOW videoteku na čak 12 mjeseci.

Iskoristite ponudu i počastite se najboljim prazničnim paketom.

Za više informacija pozovite 0800 50000 ili posjetite www.mtel.ba