wirless punjenje

Written by

Najbolji telefoni sa wireless punjenjem

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 1445

Od telefona očekujemo brzinu u radu, ali i kada se baterija isprazni sve češće želimo da se što prije napuni. Mnogi telefoni danas imaju opciju brzog punjenja, ali je naročito interesantno i punjenje bez kabla.

Ovo su najbolji telefoni sa wireless punjenjem, a možete ih naravno pronaći u ponudi kompanije m:tel.

Samsung Galaxy Note10

Note 10 i Note 10 Plus ubrajaju se u najbolje telefone na tržištu. Oni ne uključuju samo bežično punjenje, već i obrnuto bežično punjenje – idealno za održavanje baterije bežičnih slušalica i pametnih satova. Iako nije najvažnije, ovo je svakako jedna od najboljih mogućnosti ove serije telefona.

Huawei P30 Pro

Ovo je najnoviji i najveći Huawei telefon na tržištu. P30 Pro impresionira nevjerojatno svestranim mogućnostima kamere, s četiri senzora na zadnjoj strani. Čini čuda pri slabom osvjetljenju i pruža mnogo zahvaljujući širokougaonim i 5x teleobjektivima. Dolazi s ugrađenim skenerom otiska prsta i bežičnim punjenjem, a podržava i obrnuto bežično punjenje.

Samsung Galaxy S10

Sva tri Galaxy S10 modela- Galaxy S10 Plus, S10 i S10e podržavaju bežično punjenje. Takođe, svi imaju ono što Samsung naziva Wireless PowerShare, opciju koja omogućava da telefon puni i druge uređaje koji imaju mogućnost bežičnog punjenja.

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi telefone zavoljeli su mnogi, a kako i ne bi kada dolaze sa odličnim performansama. Ovaj model podržava brzo bežično punjenje i može dostići 0 do 100 odsto u samo sat i 40 minuta uz specijalni dodatak Charge Turbo.