Najbolji YouTube kanali za početnike u kreiranju web-sajtova

Written by

Najbolji YouTube kanali za početnike u kreiranju web-sajtova

m:reza, preporučujemo| Views: 713

WordPress nudi zaista veliku fleksibilnost korisnicima svih nivoa znanja u kreiranju i upravljanju web-stranicama. Takođe, bez mnogo muke možete koristiti platformu WooCommerce za razvoj e-trgovine. Jedna od glavnih prednosti WordPress-a i WooCommerce-a je to što postoji mnogo izvora informacija koji će vam pomoći da poboljšate svoje znanje o ovim platformama.

Izdvojili smo nekoliko YouTube kanala koji vam mogu poslužiti kao odlična enciklopedija ukoliko se bavite ovim poslom.

Automattic

Ovo je zvanični kanal WordPress-a na koji se možete pretplatiti kako biste pratili najnovija dostignuća i mogućnosti ove platforme. Kroz mnoštvo video-snimaka možete naučiti kako osnovne, tako i neke napredne alate za bolji i efikasniji rad. Uz to, ovaj kanal donosi i intervjue sa zaposlenicima Automattic-a koji vam iz prve ruke prenose svoja znanja i iskustva.

WooCommerce

Vjerovatno već i znate da je WooCommerce jedna od najpopularnijih eCommerce platformi. Kroz ovaj YouTube kanal saznaćete sve o tome kako kreirati sopstvenu e-trgovinu, kako ona može unaprijediti vašu web-stranicu i kakve su uopšte prednosti kreiranja prodaje putem sajta.

WPBeginner

WPBeginner je jedan od najpopularnijih izvora za početnike koji žele naučiti čari WordPress-a. Kroz ovaj YouTube kanal ste u mogućnosti naučiti apsolutno sve – od toga kako pokrenuti web-stranicu, do nekih naprednih mogućnost poput njene optimizacije ili povećanja posjećenosti.

Ako ste se do sada dvoumili da li možete i kako pokrenuti vlastitu web-stranicu, više nema sumnje. Samo se upustite u zanimljive lekcije ovih YouTube kanala i naučite do sada nepoznato.