Nasmiješite se! Kodak ima nove instant kamere

Written by

Nasmiješite se! Kodak ima nove instant kamere

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 424

Kodak je na nedavno održanom IFA 2019 sajmu u Berlinu na evropsko tržište lansirao svoju Smile Classic Instant Print Digital kameru, a radi se o malom, neodoljivom digitalnom foto-aparatu.

Ova kamera nije samo spolja lijepa, s obzirom da podržava i Android i iOS te ​​ima pop-up prozor, slot za microSD karticu, Bluetooth vezu i proširen set funkcija, poput timer-a od 10 sekundi.

Većini pomisao na polaroid kamere izmami osmijeh na lice. Tako će biti i sa ovom kamerom, pošto će zasigurno naći svoje mjesto tokom vaših putovanja, odlazaka na izlet, odmor ili prosto za upotrebu u kućnoj varijatni. Korisnici istuču da je simpatična, funkcionalna i laka za upotrebu.

Kamera je u retro stilu i dolazi u četiri različite boje: crnoj, plavoj, tirkiznoj i ružičastoj. Lagana je i lako se koristi jedom rukom, što je čini savršenom za potrebu u svakoj prilici.

Ipak, u čemu je njena osnovna tajna? U tome što odmah možete i štampati svoje fotografije i to samo one koje želite, zahvaljujući microSD kartici na kojoj možete pohraniti sve snimke koje ste napravili, a izraditi samo odabrane. Zar to nije dovoljno da vam izmami osmijeh na lice?!

Uostalom, pogledajte u drugom dijelu videa ispod kako ova kamera izgleda i funkcioniše: