Written by

Nasmijte se uz seriju “Naša mala klinika” na programu FTV – a

m:tel IPTV| Views: 2331

Svakog radnog dana u 16:05 na programu FTV – a

nasa mala klinika

Jeste li ikada čuli za kliniku u kojoj leži samo jedan pacijent, gdje svi doktori imaju svoje bubice, a čuvar na svom radnom mjestu svaki dan pokreće novi privatni biznis? Ako vam zvuči poznato onda ste sigurno pogledali barem nekoliko epizoda popularne humoristične serije “Naša mala klinika” koja je na programu FTV – a svakog radnog dana u 16:05.

Tim “Naše male klinike” je uistinu neobičan. Rad u cijeloj ustanovi kontroliše direktorica Sanja Grospić koja stalno smišlja nove poslovne ideje. Njena desna ruka je dobroćudni primarijus doktor Ante Guzina kojem se svi mlađi doktori obraćaju za savjet. Najveći šaljivdžija u ovoj klinici je vrhunski hirurg doktor Veljko Kunić kojem je zafrkavanje direktorice duševna hrana. Tu su još i doktor Toni Grgeč koji svaki dan kasni na posao, prelijepa doktorica Lili Štriga, te nervozni doktor Franjo Slaviček. Svi oni vode brigu o Ivi Zadru, jedinom pacijentu na klinici koji je ludo zaljubljen u medicinsku sestru Helgu. Omiljena ličnost svih doktora, pa čak i direktorice je čuvar Šemsudin Dino Poplava, poznatiji kao Šemso. On vodi računa o bezbjednosti svih zaposlenih i pazi da niko nepoželjan ne uđe u kliniku. Pošto mu je dosadno na njegovom radnom mjestu Šemso svaki dan ima nove ideje koje najčešće prvo predstavi vozaču kola hitne pomoći Milanu Caru.

Režiser serije „Naša mala klinika“ je čuveni Branko Đurić, a doktorske mantile pred kamerama nose Bojana Gregorić, Rene Bitorajac, Goran Navojec, Ranko Zidarić i Ivica Vidović. Tu su još i Dubravka Ostojić kao direktorica Grospić, Enis Bešlagić kao Šemso, Igor Mešin kao Milan Car, Jadranka Đokić kao medicinska sestra Helga i Filip Šovagović kao vječni pacijent Ivo Zadro.