NBA od oktobra ekskluzivno na Areni Sport

Written by

NBA od oktobra ekskluzivno na Areni Sport

m:tel IPTV, tv filter| Views: 1124

Ljubitelji košarke spremite se za svjetski spektakl na najboljoj sportskoj televiziji u regionu

  

NBA, Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje na radost ogromnog broja ljubitelja najbolje košarke na planeti. U do sada, najvećoj programskoj zastupljenosti na ovim prostorima, Jokić, Bogdanović, Dončić, Marjanović, Bjelica… “živjeće” narednih godina na kanalima TV Arena Sport i na platformama Telekoma Srbija, kao i u TV Paketima kompanije m:tel.

Magiju NBA lige moći ćete da doživite kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekom Srbija grupe. Posebna novost je cjelodnevni NBA kanal.

“Biti dio NBA porodice je jedan od najvažnijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća”, rekao je generalni direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić. “NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi.  Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal,” dodao je Žugić.

Nova NBA sezona startuje u oktobru. Spremite se na vrijeme.

Čekamo Vas na Areni u okviru m:tel TV paketa!