Ne brinite za dobre TV sadržaje, tu je m:tel IPTV

Hari radi za CIA, kao i njegov otac Leonard. On silno želi da radi na terenu. Ovo je djelić scenarija akcionog filma „Izvlačenje“, koji je na programu u subotu, 28. maja, od 14.25 časova na TV AXN.

Hari radi za CIA, kao i njegov otac Leonard. On silno želi da radi na terenu, ali ga konstantno odbijaju. Hari živi u Pragu, a dobar prijatelj njegovog oca ga nadgleda. Ubrzo dobijaju vijest da je Leonard, koji je u Nju Džerziju, pokušao da uzme dio hardvera pod nazivom Kondor, i nestao. Hari želi da pomogne šefu da ih pronađu, ali ovaj mu ne dozvoljava. Tako da on na svoju ruku dolazi u Nju Džerzi. Šef tada odlučuje da pošalje jednog od svojih agenata, koja je inače Harijeva bivša djevojka, da zajedno nađu Leonarda i Kondora…

U filmu „Nije vrijeme za umiranje“ Džejms Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir je kratkog vijeka kad se pojavi njegov stari prijatelj Feliks Lajter iz CIA i zatraži pomoć. Ispostavilo se da je misija spasavanja kidnapovanog naučnika mnogo nezgodnija nego što se očekivalo… TV HBO, ponedjeljak, 30. maj, u 22.00 časa.

Život Džejmsa Bonda nakon penzionisanja na Jamajci poremeti se kad stari prijatelj iz CIA zatraži njegovu pomoć u spasavanju kidnapovanog naučnika. Misija vodi Bonda u sukob s misterioznim zlikovcem naoružanim opasnom novom tehnologijom.

TV kanal CINEMAX nam donosi sjajan film „Obožavanje“, u kojem se dvanaestogodišnji Pol  zaljubljuje u Gloriju, pacijentkinju u duševnoj bolnici u kojoj radi njegova majka, a koja trvdi da je nepravedno hospitalizovana. Oni zajedno bježe i kreću na odiseju prepunu incidenata i nasilja. Četvrtak, 2. jun, u 18.15 časova.

Dvanaestogodišnji Pol živi povučenim životom sa majkom koja radi u privatnoj psihijatrijskoj bolnici u šumi blizu njihove kuće. Jednog dana, Pol sretne mladu tinejdžerku po imenu Glorija, misterioznu novu pacijentkinju kojom ubrzo postaje očaran. Dok se ovo dvoje mladih oprezno zbližavaju, Glorija uspijeva da nagovori Pola da joj pomogne da pobjegne. Ali, kada zajedno krenu na opasno putovanje i Glorijina nepredvidivost počne da se ispoljava, njegova odanost će biti na iskušenju.

Kada se prije dvije godine Donal Skijan, TV voditelj i pisac, sa porodicom vratio u Irsku, nakon petogodišnjeg boravka u inostranstvu, otkrio je da prema rodnom Dablinu gaji ljubav i poštovanje kog nikada nije bio svjestan. Baš kao što je i uvidio da još ima mnogo krajeva ove prelijepe smaragdne zemlje koje nije posjetio. Upravo to je bio razlog da snimi novi uzbudljivi kulinarski serijal „Donalova avantura kroz Irsku“, koji na kanalu 24Kitchen pratimo od 2. juna, četvrtkom od 22.55 časova.

Donal želi da upozna ljude koji su se naselili u unutrašnjosti Irske i udaljene dijelove ove zemlje prihvatili kao svoj dom. Hrana čini srž serijala i u svakoj epizodi, poznati kuvar će pripremiti najmanje jedno jelo, inspirisano avanturom po Irskoj. On će pokušati da u svojim jelima zabilježi sve osjećaje koji su mu se javljali tokom proputovanja zemljom – od poštovanja koje je osjetio, dok je posmatrao krajolik presvučen svim nijansama zelene boje sa vrha najviše planine, do uzbuđenja na nepcima zbog ukusa svježih ostriga sa obala fjorda Karlingford…                                                        

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!