Written by

Ne propustite Euforiju na HBO-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 839

A ne zaboravite i to da uz m:tel TV pakete, HBO dobijate na poklon sve do kraja avgusta

 

Iskoristite odličnu ponudu iz m:tel-a. Aktivirajte Promo HBO paket do kraja juna putem svog m:tel TV daljinskog upravljača i uživajte u bogatim sadržajima HBO kanala i videoteke koje dobijate na poklon sve do kraja avgusta.

Kao što znate HBO paket nudi vam najaktuelnije serije i filmove, a ovog puta preporučujemo vam i jednu potpuno novu seriju čija premijera vas očekuje već 17. juna u 21.00 časova. Riječ je o seriji “Euforija” u kojoj glavnu ulogu igra glumica i pjevačica Zendaja.

„Euforija“ je drama o odrastanju koja iskreno i sa empatijom istražuje svijet tinejdžera, njihove žurke prepune droge i svakodnevni život ispunjen anksioznostima. Serija prati 17-godišnju Ru Benet (Zendaja), zavisnicu koja je nedavno izašla sa odvikavanja i pokušava da pronađe smisao u životu. Njen život se dramatično mijenja kada upozna Džuls Von, transrodnu djevojku koja se nedavno doselila u grad, nakon što su joj se roditelji razveli. Kao i Ru, Džuls pokušava da pronađe svoje mjesto u svijetu. Dio Ruinog društva čine i njeni prijetelji iz škole, Nejt Džejkobs, sportista čiji problemi sa agresivnošću maskiraju njegovu seksualnu nesigurnost; Medi Perez, Nejtova djevojka sa kojom stalno raskida; Kris Mekej, fudbalska zvijezda koja se poslije srednje škole teško navikava na koledž; Kesi Hauard, koju progone seksualni skandali iz prošlosti; Leksi Hauard, Kesina mlađa sestra i Ruina racionalna drugarica iz djetinjstva; i Ket Hernandez, tinejdžerka koja je svjesna svog tijela i voli da istražuje seksualnost.

Pored Zendaje, u seriji glume i Mod Apatou, Angus Klaud, Erik Dejn, Aleksa Demi, Džejkob Elordi, Barbi Ferera, Nika King, Storm Rid, Hanter Šejfer, Aldži Smit i Sidni Svini.

Autor serije i scenarista svih epizoda je Sem Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i reper Drejk, Fjučer da Prins, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lihtenštajn, Ron Lešem, Dafna Levin, Tmira Jardeni, Mirit Tuvi, Joram Mokadi, Geri Lenon i Džim Klevervajs, kao i konsultanti Skot Tarner Šofild i Džeremi O. Haris. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem i Dafna Levin.

Nove epizode biće emitovane ponedjeljkom od 21 čas, kada će biti dostupne i u HBO videoteci.

Za više informacija o aktuelnoj m:tel TV ponudi pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba