Written by

Ne propustite nove epizode nagrađivane HBO serije “Bijeli lotos“  

m:tel IPTV, tv vodič| Views: 156

Druga sezona serije “Bijeli lotos“ kreatora Mikea Whitea ostavlja Havaje iza sebe i prati grupu turista koji putuju na Siciliju i privremeno se nastanjuju među njenim stanovnicima.

Sljedeće epizode (od ukupno sedam) ispričaće priču o drugoj grupi putnika u luksuznom odmaralištu, predstaviće nove likove i lokacije. Serija živopisno opisuje sedam dana života turista dok se odmaraju i podmlađuju u raju.

Iz prve sezone od glumačke ekipe vraća se samo Jennifer Coolidge, još uvijek raspoložena kao Tanya McQuoid, dok je nezaboravnog menadžera hotela Armanda zamijenila ništa manje interesantna Valentina podjednako spremna da se neprirodno smiješi i maše gostima.

Serija nastavlja da njeguje misteriju prethodne sezone. Radnja se u tom trenutku vraća sedam dana unazad i upoznaje nas s drugim gostima hotela uz Tanyu, njezinog supruga Grega i njezinu asistentkinju Portiju.

Na Siciliju je stigao hollywoodski producent Dominic  s ocem Bertom  i sinom Albiejem. Oni su tu da nauče nešto o svojim “sicilijanskim korijenima”.

Stigla su i dva mlada, maksimalno različita para, Ethan i Harper te Cameron i Daphne koji su daleko od savršenih, a povezuje ih staro poznanstvo.

Galeriju likova upotpunjuju i lokalke Mia i Lucia.

Likovi su zanimljivi, svaki donosi neki vlastiti pečat u seriju koja se sve više razvija svakom idućom epizodom u  društvenoj satiri fokusiranoj na bogataške goste i domaćine istoimenog luksuznog hotelskog resorta na Siciliji.

 

Seriju Bijeli lotos m:tel IPTV korisnici mogu pratiti na HBO kanalu i platformi HBO Max. Podsjećamo, svi korisnici HBO paketa mogu koristiti i HBO Max, nazovite 0800 50 000 i informišite se o načinu korištenja ovog servisa.