Written by

Niže cijene u m:tel web shop-u za Tesla Smartphone 9.2 i HTC Desire 12+

m:arket, preporučujemo| Views: 878

Sa odličnim zadnjim dualnim kamerama Tesla Smartphone 9.2 pruža potpuno novi doživljaj u odnosu na svoje prethodnike. Ovaj telefon pravi fotografije širokog kadra, ima opciju usporenog snimanja a prednja kamera omogućava široki selfi.  

Tankog i elegantnog dizajna, Tesla Smartphone 9.2 će vas sa brzim procesorom i radnom memorijom od 4 GB izazivati da pokrećete veliki broj aplikacija i brzo surfujete po netu uz optimizovanu potrošnju baterije.

HTC Desire 12+ je pravi izbor za digitalnu generaciju koja očekuje telefon dobrih karakteristika po optimalnoj cijeni. Veliki ekran od 6 inča pruža bolji pregled, bogatije iskustvo u radu i igranju ali je ujedno ovaj telefon veoma lak za rukovanje i ugodan za držanje.

Sa kvalitetnim kamerama, posebne trenutke pretvorite u umjetničke fotografije. Podešavajte fokus nakon snimanja ili dodajte bokeh efekat a prednja kamera će vam omogućiti više svjetla za precizne detalje i pri slabom osvjetljenju.

Poigrajte se sa novim opcijama koje Tesla Smartphone 9.2 nudi ili uživajte u velikom ekranu i odličnim fotografijama sa HTC Desire 12+.

Uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ Tesla Smartphone 9.2 može biti vaš po povlaštenoj cijeni od samo 1 KM.

Uz iste tarifne modele, online kupovinom u web shop-u odlični HTC Desire 12 možete kupiti po akcijskoj cijeni od samo 19,18 KM a ostatak platiti na rate od 3,34 KM.

Iskoristite posebnu ponudu kupovine iz udobnosti vlastitog doma!

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.