Written by

Nove serije na kanalima AMC i Minimax

m:tel IPTV, tv filter| Views: 886

Za odrasle i za djecu stigle su nove serije na kanalima AMC (337) i Minimax (205) koji se nalaze u osnovnom m:tel TV paketu.

Ne propustite uzbudljive epizode pete sezone Fear the Walking Dead i epizode nove serije Nos4a2 na kanalu AMC (337).

Fear the Walking Dead – Sezona 5A

Ponedjeljkom u 03.00 i 22.00 časova

U petoj sezoni serije Fear the Walking Dead, misija naše grupe je jasna – pronaći preživjele i pomoći da se ono malo što je preostalo od svijeta pretvori u makar malo bolje mjesto. Uporna i odlučna Morgan Džons (Leni Džejms) vodi ovu grupu uz filozofiju koja se zasniva na dobroti, zajedništvu i nadi. Svaki lik vjeruje da će pomažući drugima uspjeti da se iskupi za greške koje je učinio u prošlosti. Ali povjerenje se ne stiče lako. Njihova misija pomaganja drugima nailazi na naročito trnovit put kada se nađu na neistraženoj teritoriji, a na jednoj od njih će čak morati da se suoče ne samo sa svojom prošlošću, već i sa svojim strahovima. Suočavanje sa tim strahovima jedini je način da grupa otkrije potpuno nov način života koji će ih zauvijek promijeniti.

Posljednja epizoda prve polovine sezone: 22. jun

Glavne uloge: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson and Austin Amelio

NOS4A2 – Sezona 1

Četvrtkom u 22.00 časova

Glavne uloge: Ashleigh Cummings, Zachary Quinto

Zasnovana na istoimenom bestseleru Džoa Hila iz 2013. godine, serija NOS4A2 prati Vik Mekvin, koju igra Ešli Kamings (The Goldfinch), nadarenu mladu ženu koja otkriva da ima natprirodnu sposobnost da pronalazi izgubljene stvari. Ova sposobnost je sukobljava sa zlim i besmrtnim Čarlijem Menksom, kog igra Zahari Kvinto, nominovan za Emi (Star Trek, American Horror Story). Menks je zlikovac sa natprirodnim moćima koji se hrani dušama djece i smješta ono što preostane od njih u Zemlju Božića – izopačeno mjesto iz Menksove mašte u kojem je svaki dan Božić, a nesreća je protivzakonita.Vik se trudi da pobijedi Menksa i spasi njegove žrtve, dok u isto vrijeme pokušava da ne izgubi razum ili i sama ne postane njegova žrtva

Nove serije za djecu mogu se pratiti na kanalu Minimax (205).

Transformesi: Akademija za robo-spasioce

Grupa mladih robota koji su tek došli iz Sajbertona (Hotšot, (Hotšot, Virl, Mediks, Hoist) imaju čast da budu prvi regruti koji su se upisali na Akademiju za obuku robo-spasilaca na planeti Zemlji i koji će iz prve prve ruke naučiti kako da postanu heroji Zemlje. Pod nadzorom nekih od dobro poznatih likova, prolazeći kroz nove i uzbudljive avanture, naši mladi regruti uče dragocjene lekcije o tome šta je sve potrebno da postanu građani planete Zemlje.

Littlest pet shop: Naš svijet

Dobro došli u Paw-Tucket, svijet koji su napravili kućni ljubimci i u koji mogu da uđu samo kućni ljubimci. Ako si ljubimac (i to jako dobar), možeš da uđeš u ovaj svijet kroz magični portal koji se otvara u svijetu ljudi i koji te vodi direktno do centra grada u Paw-Tucket-u. Kada stigneš tamo, možeš da svratiš do prodavnice THE LITTLEST PET SHOP u kojoj na recepciji dobrodošlice GOSPODINA JUTA možeš da uzmeš ključ i paket dobrodošlice. Ključ ćeš iskoristiti na kraju posjete da se kroz jedan od mnogih portala u ovoj zemlji vratiš kući svom vlasniku koji te voli. Ali prije toga, iziđi i istraži ovaj svijet prepun ljubimaca ljubimaca! Od ski staza gdje žičaru pokreću bernardinci, preko salona ljepote SHAKE ’N’ DRY, gdje mačke masiraju ljubimce tako što im hodaju po leđima, do broda žurke LPS Cruise Ship koji plovi morima Paw Paw-Tucket-a, ima toliko toga da se istraži i radi u ovom šarenom svijetu kućnih ljubimaca.