Novi domaći detektivski triler stiže na Superstar TV

Written by

Novi domaći detektivski triler stiže na Superstar TV

m:tel IPTV, tv filter| Views: 722

Od 22. maja u 21 čas, na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja, ne propustite novu serijuBeležnica profesora Miškovića“.

Serija ,,Beležnica profesora Miškovića”, kreirana u režiji Miroslava Lekića, predstavlja priču punu fantastike, magije i nevjerovatnih situacija paralelno na dva kolosjeka. Prvi dio radnje smješten je u prve godine 21. vijeka, a drugi dio u 70-e godine 20. vijeka.

Serija je rađena po istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, a u produkciji Telekoma Srbija, RTS-a i Košutnjak filma, a gledaoce će prikovati za ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima, neočekivanim obrtima i uzbudljivom atmosferom.


Naizgled dosadan intervju sa starom udovicom etnologa profesora Miškovića pretvoriće se u početak živopisnog putovanja u nepoznato za mladog radoznalog novinara i glavnog junaka serije – Boška. Nakon što od udovice dobije bilježnicu pokojnog profesora, koja čuva naučno neobjašnjive tajne, Boško, riješen da ih odgonetne, kreće putem koji će ga odvesti do ljudi, mjesta i situacija o kakvima nije mogao ni da sanja. U lavini čudnih događaja, pokušavajući da otkrije istinu i shvati povezanost prošlosti i sadašnjosti, stvarnosti i iluzije, glavni junak i njegovi najbliži dospjeće u životnu opasnost i otkriti da je realnost neobičnija od svake fantazije.

Ovu nesvakidašnju misteriju u 12 epizoda, za koju su scenario pisali Kosta Peševski, Radoslav Lale Pavlović i Đorđe Milosavljević, gledaoci Superstar TV kanala,  koji je dostupan u okviru m:tel IPTV-ja i satelitske televizije m:SAT, moći će da prate vikendom od 21 čas, počev od 22. maja.

Žanrovsku lepezu TV serije „Beležnica profesora Miškovića“ oživjeće bogata glumačka ekipa među kojima su Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Aleksandar Srećković Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Danica Radulović Nebojša Kundačina i mnogi drugi.