M tel IPTV Preporuke

Written by

Novi ekskluzivni naslovi u m:tel TV ponudi

m:tel IPTV, tv filter| Views: 581

Ekskluzivno na TV HBO, film “Perl Harbur” možete pogledati u petak, 2. avgusta u 21:45 časova

Istorija oživljava u nezaboravnom i proslavljenom filmu “Perl Harbur”, spektakularnom blokbasteru u produkciji Džerija Brukhajmera i režiji Majkla Beja. Uz fantastične vizuelne i zvučne efekte, film prikazuje događaj koji je promijenio svijet – tog nedjeljnog jutra u raju, kada su ratni avioni zaparali mirno nebo nad Perl Harborom i uveli Ameriku u Drugi svjetski rat. Ova istinita priča o katastrofalnom porazu, herojskoj pobjedi i ličnoj hrabrosti govori o pogubnom uticaju rata na dvojicu hrabrih, mladih pilota, Bena Afleka i Džoša Hartneta, ali i na prelijepu i posvećenu medicinsku sestru, Kejt Beksindejl. “Perl Harbor” je nevjerovatan rediteljski poduhvat – uzbudljiva rekapitulacija tog “neslavnog dana” i dirljiva posveta muškarcima i ženama koji su ga preživjeli.

Dženifer Aniston tumači glavnu ulogu u romantičnoj komediji, filmu “Sa njim i na kraj svijeta”, koji TV PRVA prikazuje u petak, 2. avgusta u 22:45 časova

Nakon što Džordža degradiraju na poslu, jedina im je opcija selidba kod njegovog napornog brata u Atlantu. Na putu za Atlantu, Džordž i Linda nailaze na Elizium, idiličnu zajednicu u kojoj žive živopisni likovi sa neobičnim pogledima na svijet. Je li Elizium novi početak koji traže ili će im ova promjena perspektive izazvati samo još više problema?

Film “Favorit”, je izuzetno uzbudljiv politički triler koji TV CINEMAX donosi u nedjelju, 4. avgusta u udarnom terminu od 20:00 časova

M tel IPTV Preporuke

Hju Džekmen, glumac nominovan za Oskara, glumi harizmatičnog političara Garija Harta u uzbudljivoj drami “Favorit”, reditelja Džejsona Rajtmana, takođe nominovanog za Oskara. Film prati uspon i pad senatora Harta koji je očarao mlade glasače i bio jedan od favorita za predsjedničkog kandidata Demokratske stranke, 1988. godine. Međutim, njegova kampanja je doživjela veliki udarac nakon objavljivanja priče o njegovoj vanbračnoj vezi sa Donom Rajs. Kada su se tabloidno i političko novinarstvo prvi put udružili, senator Hart je bio primoran da se povuče iz izborne trke, što je ostavilo trajne i duboke posljedice na američku i svjetsku političku scenu.

Od 5. avgusta, ponedjeljkom u 22:00 časova na TV FOX Life možete pogledati nove epizode serije „Hotel Grand“

Eva Longorija je izvršni producent ove drame smještene u posljednji hotel u porodičnom vlasništvu u multietničkom Majami Biču. Vlasnik hotela je harizmatični Santijago Mendoza, dok njegova glamurozna supruga Džidži i njihova odrasla djeca uživaju u uspjehu. Odano hotelsko osoblje upotpunjuje ovu priču o usponu i padu. Bogati gosti baškare se u luksuzu, ali iza prelijepe hotelske spoljašnosti kriju se skandali, rastuće zaduživanje i opake tajne. Serija je zasnovana na španskom originalu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.