Written by

Novi hit film „Ne brini draga“ na HBO Max platformi

m:tel IPTV, tv vodič| Views: 185

Film „Ne brini draga“ (Don’t Worry Darling)  možete pogledati na  HBO Max striming platformi

Novi fit film „Ne brini draga“ donosi nam priču o idealizovanoj zajednici Viktori, eksperimentalnom gradu sagrađenom za muškarce koji rade za tajni projekat Viktori i njihove porodice.

Društveni optimizam iz 1950-ih koji zastupa njihov izvršni direktor, Frenk (Kris Pajn) – koji je ujedno korporativni vizionar i motivacioni lajfkouč – utiče na svaki aspekt svakodnevnog života u toj pustinjskoj utopiji.

Alis (Florens Pju) i Džek (Hari Stajls) su srećni što imaju priliku  da žive u zajednici Viktori. Dok muškarci, odnosno muževi provode svaki dan u sjedištu projekta Viktori, radeći na „razvoju progresivnih materijala“, njihove supruge, uključujući Frenkovu elegantnu partnerku Šeli (Džema Čen), provode svoje vrijeme uživajući u ljepoti, luksuzu i razuzdanosti njihove zajednice. Život je savršen, a njihov poslodavac zadovoljava sve njihove potrebe. Sve što traži zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost projektu Viktori. Ipak, kad pukotine počnu da se pojavljuju u njihovom idiličnom životu, otkrivajući nešto mnogo opasnije što se krije ispod te atraktivne fasade, Alis počinje da preispituje šta tačno rade u Viktoriju i zašto. Šta je Alis spremna da izgubi kako bi razotkrila šta se stvarno događa u ovom raju?

Rediteljka Olivija Vajld istovremeno glumi u filmu, a u glavnim ulogama gledamo Florens Pju, Harija Stajlsa, Džemu Čen, Kiki Lejn i Krisa Pajna. U ostalim ulogama su Nik Krol, Sidni Čendler, Kejt Berlant, Asif Ali, Daglas Smit, Timoti Simons i Ariel Stašel.

Film će biti emitovan i na HBO kanalu 18. decembra u 20.00 časova.

Podsjećamo, svi m:tel IPTV korisnici koji imaju dodatni paket TV programa HBO, HBO Premium ili HBO Premium HD, mogu aktivirati i gledati HBO Max sadržaj bez naknade.

Serije i filmove možete gledati istovremeno na tri različita ekrana, dodati do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.