blog_mtel_samsung_note_10_10plus

Written by

Novi nivo snage – Samsung Note 10 i Note 10+

m:arket, preporučujemo| Views: 751

Novi predstavnici moćne Samsung Note linije, Galaxy Note 10 i Note 10+ su spoj elegantnog dizajna i super snažnih performansi, najbolji Samsung telefoni koji će pružiti mnogo toga korisnicima nove generacije mobilnih uređaja.

Oba uređaja su dizajnirana da budu mobilno iskustvo koje u jednom uređaju objedinjuje kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku.

Zaštitni znak, S Pen olovka, glavni je alat u korišćenju telefona, unosi bilješke zapisane na ekranu, pisani tekst pretvara u štampani a koristi se i kao daljinski upravljač.

Na najboljim ekranima današnjice, revolucionarni sistem kamera omogućio je filmsku tehnologiju sa profesionalnim snimcima uz nevjerovatnu lakoću korišćenja. Po prvi put, Live Focus omogućava specijalne efekte za video snimke a dubinska kamera dodaje zamagljenu pozadinu koja će izgledati impresivno kao i na fotografijama. Sa Super Steady tehnologijom drmusanje kamere nestaje klikom na dugme.

Galaxy Note 10+ ima veliki 6,8 inčni ekran, novi Samsungov procesor te mnogo radne i interne memorije sa kojom ćete zapravo u džepu imati savremeni laptop računar.

Galaxy Note 10 može biti vaš za iznos rate od 13,77 KM uz tarifu Pretplata: XXL+ ili Galaxy Note 10+ za iznos rate od 20,73 KM mjesečno u istoj tarifi.

Više informacija o telefonima Samsung Note 10 i Note 10+ pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.