Written by

Nudimo vam najbolja poslovna rješenja

m:tel info, m:vijesti| Views: 712

Prezentacija usluga u m:tel Biznis centru se nastavlja

 

I ovog četvrtka, korisnicima malih i srednjih preduzeća u prostoru m:tel Biznis centra u Banjaluci, predstavljene su usluge koje m:tel nudi svojim poslovnim korisnicima.

U okviru svojih posebno kreiranih usluga za poslovne korisnike m:tel se trudi da svim korisnicima ponudi najbolja poslovna rješenja sa kojima će biti zadovoljni kako vlasnici tako i korisnici njihovih usluga.

Ovog puta, prisutnima su predstavljena specijalna rješenja za hotelske objekte.

Putem BIZ Hotel TV usluge, kompanija m:tel nudi hotelima, apartmanima i turističkim naseljima, TV uslugu sa nacionalnim, regionalnim i stranim satelitskim programima. Raznovrstan TV sadržaj uz vrhunksi kvalitet slike, videoteka sa velikim izborom filmova, interaktivni interfejs koji će zadovoljiti najzahtjevnije goste, jezici prilagođeni stranim gostima, kao i web aplikacija za chek in, check out i račun, biće vaš saveznik u kvalitetu usluga koji pružate svojim gostima.

A ukoliko i vi želite da saznate koja to najsavremenija IT rješenja I biz usluge nudimo i kako ona utiču na uspješno poslovanje vašeg preduzeća, dođite u m:tel Biznis centar na adresi Vuka Karadžića br. 2 u Banjaluci ili zakažite sastanak putem web stranice www.mtel.ba/poslovni.