Written by

Open – za najbolje trenutke

m:vijesti| Views: 334

Screen Shot 2015-04-01 at 13.09.46

Gratis premium TV paketi do kraja 2015. uz Sony TV i foto i video opremu na rate

Za sve ljubitelje televizije i fantastično kreiranih paketa digitalne TV, neograničenog interneta i besplatnih razgovora i u aprilu smo pripremili neodoljivu Open ponudu.

Postanite Open korisnik, objedinite svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa ili obnovite ugovor za svoj Open paket do 31. aprila i ne samo da ćete imati priliku da besplatno uživate u premium TV paketima (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) do kraja 2015. godine, nego ćete moći kupiti i Sony TV 40R450 LED Full HD 40” (1O2 cm) na rate.
Rata ovog televizora uz Open Trio paket i period otplate od 12 meseci iznosi 34 KM (sa PDV-om), a Trio paket sa mjesečnom pretplatom od 55 KM (bez PDV-a) i gratis premium TV paketima vam pored osnovnog TV paketa sa preko 140 digitalnih kanala, donosi i besplatne razgovore u m:tel fiksnoj mreži i drugim fiksnim mrežama u BiH (fair use princip), prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži i neograničeni internet (5120/512).

Pored svega nabrojanog mi vam u Openu nudimo i nešto potpuno novo: foto i video opremu na rate.
Svoju bogatu ponudu uređaja obogatili smo ponudom Canon foto-aparata i kamkordera koje možete kupiti na 12 beskamatnih rata i bez dodatne dokumentacije, a uz besplatnu kućnu dostavu kupljena oprema na vašim vratima naći će se za maksimalno tri radna dana.

Iz ponude izdvajamo prenosive, zabavne i za korišćenje veoma jednostavne fotoaparate Power Shot i IXUS, EOS fotoaparate sa objektivima koje možete mijenjati, te LEGARIA kamkordere uz koje ćete ponovno doživjeti nezaboravne trenutke.

Navedene uređaje možete da nabavite uz bilo koji Open paket iz naše ponude, a gratis dodatni TV paketi (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) važe za sve koji se odluče za jedan od Open paketa do kraja aprila 2015. godine.

Uživajte uz Open televiziju, a specijalne trenutke zabilježite Canon fotoaparatima.

Ponuda važi do 31.aprila ili do isteka zaliha.

Za više informacija posjetite m:tel prodajna mjesta ili pozovite korisnički servis 0800 50 005.