Written by

Otkriven konačan izgled Samsung Galaxy Note 10 modela

mobilni svijet, u žiži| Views: 504

Premijera nove Samsung Galaxy Note 10 serije najavljena je za 7. avgust, a gotovo svakodnevno stižu neke nove informacije. Sada je poznato i kako će ovi telefoni zaista izgledati.

Proteklih mjeseci smo svjedočili velikom broju nezvaničnih, ali opet zanimljivih informacija o novim vodećim telefonima kompanije Samsung. Iako još nisu ni predstavljeni, do sada smo imali priliku da o njima saznamo gotovo sve. Podsjetimo, Samsung će na velikom događaju pod nazivom Galaxy Unpacked predstaviti tri modela telefona – Note 10, Note 10+ i Note 10+ 5G.

Nedavno se u jednoj reklami pojavila fotografija upravo Samsung Galaxy Note 10+ 5G modela, čiji je dizajn identičan Note 10+ telefonu sa novim Infinity-O ekranom i centriranim punch-hole otvorom za kameru.

Za Galaxy Note10+ 5G se očekuje, bar prema ranijim glasinama, da će imati 12GB RAM-a i 512GB prostora za čuvanje podataka. Takođe, ovaj model bi trebalo da ima 6.8-inčni QHD+ displej, Exynos 9825 ili Snapdragon 855+ čipset, bateriju kapaciteta 4300mAh i podršku za 45W brzo punjenje. A kada već govorimo o brzom punjenju, upravo se za ovaj model pojavila sertifikacija koja potvrđuje mogućnost punjenja baterije telefona. Pominje se telefon sa brojem modela SM-N9760, uz koji stiže 25W punjač. Ovo je ista brzina punjenja koju će imati i Note 10+, ali će moći dostići 45W punjenje uz pomoć opcionog bržeg punjača. Očekuje se da će i 5G varijanta telefona imati istu mogućnost.

Vjerujemo da ćemo do 7. avgusta, za kada je najavljeno predstavljanje ovih telefona, saznati još mnoštvo zanimljivosti. Ono što je definitivno jasno jeste da Samsung ni ovog puta neće iznevjeriti očekivanja svojih korisnika, ali smo sigurno da se još uvijek kriju i neka iznenađenja.