Izložba Muzej_mtel blog (1)

Written by

Otvorena izložba “Povratak u svijet iluzije”

m:vijesti, prijateljstva| Views: 1360

Prijateljstvo sa Muzejom Republike Srpske 

 

 

U Muzeju Republike Srpske u Banjaluci, predstavljena je izložba “Povratak u svijet iluzije”, koja je od danas otvorena za sve posjetioce. Izložba ruši stereotipe i promoviše učenje kroz otkrivanje i neposredan kontakt s naučnim izazovima.

 

Cilj izložbe autora Sanje Pupac i Ivane Pandžić, jeste da razbije predrasude o posjeti muzejima i privuče mlađe generacije, podstičući ih na interakciju sa eksponatima, kao i na istraživanje stalne postavke Muzeja.

 

Direktor Muzeja Srpske, Miladin Savić rekao je novinarima da je slična izložba pod nazivom “Otključaj svijet iluzije i nauke” otvorena prije dvije godine na Dan grada Banjaluka – 22. aprila, te da je izazvala opšte oduševljenje u gradu Banjaluci, Srpskoj i BiH.

On je dodao da je tu izložbu vidjelo više od 17 000 posjetilaca.

 

Portparol kompanije m:tel, Milica Kondić, rekla je da je ova kompanija kao sponzor podržala izložbu s obzirom da su kultura i umjetnost važan stub svakog društva. Te da je ovo nastavak izuzetne saradnje koju kompanija m:tel ima za Muzejom Republike Srpske.  

 

Posjetioci ove izložbe će imati priliku da vide i m:tel kutak za fotografisanje koji je osmišljen u duhu ove izložbe, a koji izgleda kao da se nalazite u telefonu koji drzi ogromna ruka. 

 

Ne zaboravite da tagujte kompaniju m:tel na svojim fotografijama na društvenim mrežama.