Ovo su najpopularniji YouTuberi današnjice

Written by

Ovo su najpopularniji YouTuberi današnjice

m:reza, preporučujemo| Views: 638

Poznata imena kao što su PewDiePie, Shane Dawson i Smosh su tokom godina na YouTube prikupili milione pratilaca.

Od komičara, preko igrača do vlogera svih vrsta, YouTuberi su iskoristili ovu platformu da okupe brojne sljedbenike i postanu brend zahvaljujući samo video kameri i solidnoj internet konekciji.

 

SocialBlade lista donosi uvid u broj pratilaca svakog od njih, a ovo je trenutno pet najpopularnijih YouTube zvijezda:

PewDiePie — 102 miliona pratilaca

Ovaj švedski internet komičar i video producent je prvi YouTuber koji je uspio da sakupi 100 miliona pratilaca. PewDiePise (aka Felix Kjellberg) je poznat po svojim popularnim Let’s Play komentarima i vlogovima. U fokusu njegovih video zapisa su komentari i reakcije na razne video igre.

Dude Perfect — 47,1 miliona pratilaca

Autori ovog kanala su Cory i Coby Cotton te trojica njihovih prijatelja sa koledža – Tyler Toney, Garrett Hilbert i Cody Jones. Poznati su po svojim kompilacijama snimaka poznatih sportista sa kojima se, u društvu maskote Pande, pojavljuju u svojim video zapisima.

Badabun — 43 miliona pratilaca

Popularnost ovog kanala je porasla zahvaljujući seriji snimaka „Exponiendo Infieles“, u kojima autori razgovaraju sa parovima s ciljem da utvrde da li je neko od partnera načinio preljubu. Lociran u Meksiku, na španskom govornom području, Babadun je poznat po svojim komičnim video zapisima s ulice, kao i prikazu relanosti u duhu „Velikog brata“.

Like Nastya Vlog — 38,4 miliona pratilaca

Zvijezda ovog vloga je Stacy, djevojčica rusko-američkog porijekla koja objavljuje video zapise o svojim igračkama, kao i one nastale tokom avantura sa članovima svoje porodice. Ona se pojavljuje i na drugim kanalima koji imaju milione pratilaca – Stacy Toys i Funny Stacy.

Kids Diana Show — 37,4 miliona pratilaca

Kanal prati zgode i dogodovštine djevojčice pod imenom Diana, kao i njenog brata Roma. Stiže s ruskog govornog područja i na njemu su predstavljeni video zapisi ovog dvojca o igračkama te oni nastali tokom njihovih fantastičnih avantura.