Written by

Philips Ambilight TV – fantastični doživljaj gledanja televizije

m:arket, preporučujemo| Views: 846

Unesite emocije u bilo koju prostoriju uz televizor Philips Ambilight TV dizajniran da se savršeno uklopi u svaki prostor. Slika je svijetla, živopisna i tako oštra da ćete imati utisak da ste na mjestu radnje.

Philips Ambilight TV omiljene filmove i igre pretvara u prožimajući doživljaj. Široki kadrovi će izgledati još veći a svaki detalj osjetićete bliže. Intenzitet Ambilight osvjetljenja možete postaviti prema raspoloženju, prilagoditi ga omiljenom sadržaju na ekranu ili ga isključiti.

Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka je još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti svoj televizor. Na Philips Ambilight ekranu sve što gledate zvučaće fantastično i realistično.

Mjesec jun vam donosi novu atraktivnu ponudu m:tel-a. Kao korisnik m:tel osnovnog TV paketa u toku juna možete besplatno da aktivirate HBO Promo paket i uživate u najaktuelnijim sadržajima HBO kanala i videoteke sve do kraja avgusta 2019. godine.

Odlučite se za m:tel TV pakete i izaberite odlični televizor Philips 43PUS6754 Ambilight. Uz preporučeni tarifni model TV+NET+TEL: M ovaj televizor može biti vaš uz dvanaest mjesečnih rata od 52 KM.

Pronađite svoju avanturu uz m:tel TV pakete i vrhunski Philips televizor!

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.