Pitanja iz inboxa

Written by

Pitanja iz inboksa – 11. 11. 2022.

m:vijesti| Views: 167

VAŠE PITANJE: Poštovani, koje su prednosti kupovine GoPro Hero 10 kameru?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite mogućnost kupovine na rate bez kamate i ovu vrhunsku GoPro Hero 10 Black kameru spojite sa paketom integrisanih usluga TV+NET+TEL: M+ uz mjesečnu ratu od 67 KM.

 

Zahvaljujući revolucionarnim GP2 procesoru, upotrebljivost je podjednako dobra kao i funkcionalnost. Nova kamera je istinski užitak za korišćenje, zahvaljujući interfejsu koji brže reaguje.

 

GoPro HERO 10 Black može da snima pune fotografije od 23 megapiksela, a rezultati su impresivni. U toku dana i dnevne svjetlosti kamera snima svijetle i detaljne snimke sa dobrim dinamičkim opsegom i odličnim kontrastom, a usporeni video snimci od 240 kadrova u sekundi pri 2,7 K su takođe zapanjujući.

 

Jedna od najboljih akcionih kamera pružiće vam potpunu brzinu i vrhunsku lakoću snimanja. Sa ovom kamerom snimićete nevjerovatne 5,3 K video sadržaje dok će vam  Hypersmooth 4.0 opcija obezbijediti izuzetno stabilan snimak i tokom trčanja ili vožnje.

 

Više detalja o ponudi saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili putem sajta mtel.ba.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, vidio sam kod vas na sajtu ovaj vivo telefon i interesuje mogu li ga kod vas nabaviti?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, vivo Y21s je telefon koji u m:tel web shop-u možete naručiti po izuzetno pristupačnoj cijeni, uz mogućnost plaćanja na rate.

 

Trostruka kamera ovog uređaja sadrži glavnu kameru od 50 MP koja odlično definiše fotografiju visoke rezolucije. Lako zabilježite najbolje trenutke i savršenu jasnoću svakog detalja.

 

Upečatljivi veliki ekran od 6,5 inča oduševiće vas nevjerovatno oštrim detaljima i živopisnim bojama. Od gledanja filmova do igranja igrica – svaka sekunda biće vam uzbudljiva.

 

Izuzetno prijatan osjećaj pri korištenju daje tanko kućište od 8,0 mm u kojem je smještena i velika baterija od 5000 mAh. Kada se baterija isprazni, nećete dugo čekati da se napuni jer vivo Y21s dolazi sa brzim punjačem od 18 W.

 

Više detalja o ponudi saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili putem sajta mtel.ba.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, želio bih aktivirati ON TV, pa me zanima kako to mogu učiniti?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste aktivirati ON TV, potrebno je da posjetite www.ontv.ba, odaberete paket koji vam najviše odgovara, preuzmete aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery.

 

Ako se prijavite odmah, ON TVO možete isprobati besplatno do kraja septembra.

 

U ponudi imamo dva paketa: Start sa 59 kanala i cijenom od 20 KM mjesečno, te paket MAX sa 130 TV kanala i Superstar videotekom po cijeni od 27 KM mjesečno.

 

ON TV možete da gledate kao korisnik m:tel mobilne mreže, ali i kao korisnik svih ostalih mobilnih mreža u BiH, ali i putem WiFi-ja. Dodatna prednost za sve m:tel korisnike je da ON TV ne troši dodatni net u m:tel mreži.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta mtel.ba platiti račune?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces plaćanja vaših rezidencijalnih m:tel računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

 

Potrebno je da na sajtu unesete podatke sa Vašeg računa, kao što su poziv na broj i šifra pretplatnika. Takođe, važno je da unesete i Vašu e-mail adresu.

 

U idućem koraku povežite Vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu, kako biste izvršili uplatu.