Written by

Pitanja iz inboksa – 18. 11. 2022.

m:vijesti| Views: 204

VAŠE PITANJE: Pozdrav, koje su prednosti portala Moj m:tel i kako se mogu registrovati?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, uz Moj m:tel ćete biti informisani o najnovijim aktuelnostima iz m:tel ponude i na vrijeme obavješteni o svim promjenama na vašem pretplatničkom računu.

 

U svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

 

I ono što je najvažnije, sve to vam je omogućeno online!

 

Registracija je jednostavna – unosom mobilnog broja ili podataka sa računa, a to možete učiniti ovdje.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li je još uvijek moguće prijaviti se na m:tel App takmičenje ?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, konkurs za prijave na ovogodišnje m:tel App takmičenje je otvoren do 25. novembra 2022. godine.

 

Kako bi srednjoškolci lansirali svoje ideje i osvojili vrijedne nagrade, potrebno je prvo da oforme ekipu, koja broji do maksimalno tri člana iz iste škole, a nakon toga i imenuju mentora, koji je profesor iz njihove škole.

 

Nakon što timovi prijave svoje ideje, izrađenu aplikaciju je potrebno da dostave do 27. januara 2023. godine, uz detaljan opis, na mejl adresu app.takmicenje@mtel.ba.

 

Otvarajući vrata za sve talentovane mlade ljude, m:tel već šestu godinu zaredom daje šansu srednjoškolcima koji se zanimaju za programiranje, odnosno izradu aplikacija za mobilne uređaje da se takmiče i osvoje vrijedne nagrade.

 

Pet najboljih timova iz BiH osvaja nagrade i mogućnost daljeg učešća – u regionalnom takmičenju, sa vršnjacima iz Crne Gore i Srbije.

 

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći ovdje.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

 

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko postanete m:SAT korisnik, dobijate vrhunski sportski i filmski program sa uključenim kanalima koji prenose Svjetsko prvenstvo u fudbalu, bez bilo kakvog dodatnog plaćanja za te kanale.

 

m:SAT vam u aktuelnoj ponudi donosi i 50% popusta na pretplatu bilo kojeg odabranog paketa čak godinu dana, gratis TV priključak uz Plus i Max paket, montažu i opremu za samo 0,99 KM, te otključane sve TV kanale do kraja januara 2023. godine.

 

Odaberite m:SAT po svojoj mjeri, pozovite 0800 50 905 i spremite se za predstojeći sportski spektakl!

 

Spisak poslovnica širom BiH, adrese i brojeve telefona, ali i sve ostale informacije o uslugama kompanije m:tel možete pronaći na  zvaničnom sajtu www.mtel.ba.