Pitanja iz inboxa – 04.12.2020.

Written by

Pitanja iz inboksa – 28. 10. 2022.

m:vijesti| Views: 207

VAŠE PITANJE: Pozdrav, zanima me HonorX8, može li se naručiti kod vas?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, odličan izbor za sve koje žele izvrstan uređaj sa dobrim odnosom cijene i kvaliteta, Honor X8 je moderan, snažan i elegantno tanak za što udobnije korištenje.

 

Uređaj nudi još veći kvalitet fotografija, više kamera i unapređene performanse koje prevazilaze očekivanja za ovu klasu.

 

Nekoliko je aduta da upravo ovaj model bude i vaš izbor – veliki ekran od 6,74 inča, moćni 6 nm Snapdragon 680 čipset, četverostruka kamera od 64 MP i brzi punjač od 22,5 W.

 

Honor X8 možerte naručiti putem m:tel web shop-a, gdje vas po povoljnoj cijeni čeka ovaj ekstra elegantan model.

 

Više informacija o ovom uređaju potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Ćao, kako se preko vašeg sajta uplaćuje dopuna?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

 

Potrebno je da na sajtu unesete Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti.

 

U idućem koraku povežite vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

 

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

 

 

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li je još uvijek moguće prijaviti se na m:tel App takmičenje ?

 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, još uvijek je otvoren konkurs za prijave na ovogodišnje m:tel App takmičenje.

 

Kako bi srednjoškolci lansirali svoje ideje i osvojili vrijedne nagrade, potrebno je prvo da oforme ekipu, koja broji do maksimalno tri člana iz iste škole.

 

Nakon toga imenuju mentora, koji je profesor iz njihove škole.

 

Zatim kreće proces osmišljavanja aplikacije. Razradu ideje i opis iste ekipe moraju dostaviti u formularu za prijavljivanje do 25. novembra 2022. godine.

 

Nakon što timovi prijave svoje ideje, izrađenu aplikaciju je potrebno da dostave do 27. januara 2023. godine, uz detaljan opis, na mejl adresu app.takmicenje@mtel.ba.

 

Otvarajući vrata za sve talentovane mlade ljude, m:tel već šestu godinu zaredom daje šansu srednjoškolcima koji se zanimaju za programiranje, odnosno izradu aplikacija za mobilne uređaje da se takmiče i osvoje vrijedne nagrade.

 

Pet najboljih timova iz BiH osvaja nagrade i mogućnost daljeg učešća – u regionalnom takmičenju, sa vršnjacima iz Crne Gore i Srbije.

 

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći ovdje.