Written by

Plavi telefon te treba

m:vijesti, prijateljstva| Views: 878

Poziv za nove volontere i volonterke.

Udruženje Nova generacija traži osobe starije od 19 godina koje trenutno borave u Banjaluci i koje bi tokom narednog  perioda mogle proći obuku i početi sa savjetodavnim radom na liniji. Ukoliko želite da budete društveno odgovorni i angažovani ovo je prilika da se informišete i pomognete najranjivijem segmentu našeg društva – djeci.

Da biste se prijavili na konkurs potrebno je da sa stranice  http://novageneracija.org/volonteri.php preuzmete formular i pošaljete ga na e mail adresu volontiraj@novageneracija.org do 27. oktobra 2019. godine. Za sve dodatne informacije pozovite 051/923-270 ili pišite na volontiraj@novageneracija.org.

Plavi telefon je usluga Udruženja „Nova generacija“. Cilj postojanja ovakve vrste linije je pružanje savjeta i podrške djeci u teškim i kriznim situacijama, a posebno u slučajevima nasilja i eksploatacije. S obzirom da je linija prepoznata od strane djece u širem konekstu, linija je otvorena za sve probleme djece za koje im je potrebna podrška i savjet.

Kompanija m:tel pomaže najmlađe i najranjivije i kroz podršku Plavom telefonu. Upravo zahvaljujući kompaniji m:tel pozivi za svu djecu iz BiH ka ovoj savjetodavnoj liniji su besplatni.

Podsjećamo, Plavi telefon se može anonimno i povjerljivo pozvati putem broja 0800 50 305 svakim radnim danom od 9 do 17 časova.