Play_Media_Day_mtel_blog

Written by

Play Media Day 2020 u nešto drugačijem formatu

m:vijesti, prijateljstva| Views: 640

Online događaj potvrda je da je komunikacija beskonačna

 

Da je komunikacija beskonačna, potvrdiće i ovogodišnji  Play Media Day događaj. Peto izdanje ovog velikog regionalnog komunikacijskog događaja biće održano online, 5. juna 2020. godine.

Kao i prethodnih godina podršku Play Media Day-u dala je i kompanija m:tel koja je u doba pandemije pokazala koliko nam je svima potrebna komunikacija i svojim korisnicima omogućila nesmetanu komunikaciju i upravljanje uslugama kroz digitalne kanale komunikacije, te pružila nesebičnu podršku onima kojima je ona bile najpotrebnija.

Da komunikacija nikada ne prestaje, već  da samo mijenja svoje oblike, pokazuje novi format Play Media Day-a, kojem će u novim okolnostima moći prisustvovati svi zainteresovani, bez obzira u kojem dijelu svijeta žive. Mnogobrojna predavanja najvećih svjetskih i regionalnih stručnjaka u oblasti kreativne industrije – od Australije, Holandije i Škotske, pa do Londona i Austrije, kao i regionalnih centara kreativne industrije – Zagreba, Beograda, Ljubljane, Sarajeva i Banjaluke, 5. juna će moći pratiti svi zaljubljenici u kreativnu industriju.

Više o događaju i predavačima možete da pronađete na playmediaday.com/program/,  kao i na društvenim mrežama Play Media Day.