PlayStation 5 će izgledati baš ovako

Written by

PlayStation 5 će izgledati baš ovako

mobilni svijet, u žiži| Views: 538

Jeste li za jedan PlayStation 5? Znamo da jeste, a evo kako bi taj, recimo, poklon koji bi vas obradovao tokom ovih praznika, trebalo da izgleda.

Da, pomalo čudi izgled nadolazeće Sony-jeve konzole, s obzirom da ima pomalo neobičnu formu u obliku slova V. Mada, iako smo naveli da bi trenutno za mnoge bila idealan poklon, ipak ćete morati još pričekati, s obzirom da će svi zaljubljenici u PlayStation u njoj moći da uživaju tek krajem naredne godine.

Ali, vratimo se na njen izgled. Nedavne fotografije koje su osvanule na Twitter-u potvrđuju čudni oblik PS5.

Pojedini tviteraši su objavili ovu i slične fotografije, navodeći pojedinosti o uređaju kojim je internet javnost opsjednuta od prvih objavljivanja ilustracija o njemu.

Tako su uslijedili navodi da Petica ima ovakav oblik zbog jednostavnog slaganja konzole na konzolu – poznati proces pri isprobavanju radnih performansi uređaja. Ovakav oblik takođe navodno pomaže pri optimizaciji hlađenja.

Ipak, razvojni put jednog ovakvog uređaja pokazuje da on pri konačnom ishodu ne mora da izgleda ovako. U Sony-ju svakako imaju još vremena – cijelu godinu, da ponude novu konzolu koja će izazvati salve oduševljenja.

Cijena ovog nadolazećeg uređaja takođe još uvijek nije poznata.