Written by

Počela 10. NetWork konferencija u Neumu

m:vijesti, prijateljstva| Views: 268

Kompanija m:tel sponzor je Desete NetWork konferencije u Bosni i Hercegovini, koja se održava od 26. do 28. oktobra ove godine u Neumu

 

 

NetWork je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. IT industrije, ali i najpoznatije regionalne predavače. Ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu te sinonim za konferenciju koja uvijek donosi aktuelan i kvalitetan sadržaj, pristup vrhunskim stručnjacima te mogućnost ostvarivanja novih poslovnih konekcija.

 

Ovaj IT događaj podržala je MS Community konferencija, a ove godine su obje konferencije nastupile u isto vrijeme u okviru jednog imena – Network konferencija.

 

Po šesti put u Neumu, Deseta NetWork konferencija učesnicima nudi predavanja u okviru šest tematskih cjelina, i to predavanja u vezi sa digitalnom transformacijom, razvojem aplikativnih rješenja, infrastrukturom i sigurnošću, poslovnom upotrebom tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz šire IT zajednice, edukacijska rješenja i studije slučaja.

 

Sponzorstvom NetWork 10 konferencije, kompanija m:tel je podržala ovaj važan događaj za sve donosioce poslovnih i tehničkih odluka, IT profesionalce, programere i lidere iz obrazovnog sektora.