Written by

Pogledajte “Ko je kod Koje?” na RTRS – u

m:tel IPTV| Views: 720

Svake subote na programu RTRS – a u 20:15

Kada se subotom uveče cijela porodica okupi ispred malih ekrana, bilo bi divno da je na programu nešto što će zabaviti i nasmijati sve uzraste – od sedam do 77. Upravo to i stiže ruku pod ruku sa poznatim glumcem Nikolom Kojom u humorističnoj emisiji „Ko je kod Koje?“.

ko je kod Koje

Za razliku od raznih reality show emisija, „Ko je kod Koje?“ vraća dašak čistog humorističnog serijala. Uz mnogo smijeha i dobre muzike vaš domaćin će svake subote na programu RTRS – a u 20:15 biti Nikola Kojo. Udobno smješten u svoju fotelju, Kojo razgovara sa velikim regionalnim zvijezdama iz svijeta muzike, sporta, filma i kulture. U ulozi voditelja mu pomaže Hristina Popović koja neumorno pokušava da održi red na snimanju.

U ovoj emisiji pjevači glume, a glumci pjevaju. Tako je Sergej Trifunović pjevao zajedno sa Sky Wikluhom, a Jelena Tomašević i Vlado Georgiev su briljirali u glumačkim vodama.

ko je kod koje georgiev i kojo

Iako emisija „Ko je kod Koje?“ budi sjećanja na prošla vremena, namjera scenarista nije bila da u ljudima izazovu nostalgiju već da se svi gledaoci nasmiju osobinama čovjeka sa ovih prostora. Upravo to najbolje prikazuju skečevi o porodici Ilić gdje glavne uloge tumače Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Dragana Mićalović, Hristina Popović i Aleksandar Sedlar. Uz članove porodice Ilić gledaoci će se prisjetiti putovanja u Trst kada se kupovalo sve i svašta, a najviše farmerke, zatim kako izgleda kada se u kući glumi, slušaju narodnjaci i šlageri, te šta se radi na radnim akcijama.

U četvrtoj epizodi koja je na programu RTRS – a 16. maja u 20:15 gosti će biti Ivica Šurjak, Savo Milošević, Viktor Savić i Nina Badrić. Po scenariju Nebojše Romčevića, a pod rediteljskom palicom Stanka Crnobrnje snimljeno je 12 epizoda emisije „Ko je kod Koje?“ koja je već osvojila simpatije publike svih uzrasta.

https://www.youtube.com/watch?v=_8Mc4Nk_b3w