Written by

Pogledajte predavanje „Od ideje do aplikacije“

m:tel info, m:vijesti| Views: 402

Pripremite se za m:tel App takmičenje

 

Svakog oktobra, m:tel App takmičenje već šestu godinu za redom okuplja srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine u izradi aplikacija za mobilne uređaje.

Kao neizostavan dio takmičenja, prepoznata je važna uloga mentora, odnosno profesora koji daju podršku svojim učenicima, pomažu im u savjetima i idejama i samim tim su takođe dio tima.

Upravo iz tog razloga, u četvrtak 27. oktobra je održano predavanje “Od ideje do aplikacije” namijenjeno sadašnjim i budućim mentorima i svim zainteresovanim srednjoškolcima.

Predavanje je pratila dobra zainteresovanost a predavač Andrej Tomić, senior software developer i osnivač vlastitog startapa Atomic Solutions u Banjaluci, je uz razne savjete i primjere govorio o procesima nastanka aplikacije.

Premijerni snimak predavanja možete pogledati večeras, 31. oktobra od 20.00 časova na m:tel YouTube kanalu, na m:tel Facebook strani ili na direktnom linku:

Do 25. novembra ove godine svi srednjoškolci iz BiH mogu prijaviti svoju ideje i biti dio sjajne priče pod imenom m:tel App takmičenje!

Kao podrška razvoju znanja, najbolje aplikacije će biti javno predstavljene a njihove autore i mentore očekuju vrijedne nagrade, kako na državnom nivou, tako i na regionalnom takmičenju.

 

Za sva dodatna pitanja o samom takmičenju kontaktirajte nas putem mejl adrese app.takmicenje@mtel.ba.